VIDEO EXCLUSIV Ciprian Marica a comentat dezastrul de la AC Milan după ce Tătărușanu a încasat 12 goluri în 3 meciuri 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 13:20
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 14:42

Continuă înfrângerile umilitoare pentru AC Milan!

Campioana en-titre din Italia are un singur meci câștigat în acest an, duelul din deplasare cu Salernitana. În rest, AC Milan a suferit trei înfrângeri, una în finala Supercupei Italiei în fața lui Inter, scor 0-3, două remize și a fost eliminată și din Cupă, în prelungiri cu Torino. 

Ciprian Tătărușanu (36 ani) a fost titular în poarta „rossonerilor” în acest an după accidentarea lui Mike Maignan, iar în ultimele trei partide a încasat nu mai puțin de 12 goluri. Deși a fost criticat de presa italiană, portarul român a fost apărat de legenda Alessandro Costacurta

Ciprian Marica, despre Ciprian Tătărușanu: „Ce ghinion să ai? Ai șansa să aperi când nu merge echipa!” 

Fostul atacant a vorbit la „Ora exactă în sport” despre Ciprian Tătărușanu și, precum Costacurta, a evidențiat apărarea slabă a lui AC Milan.  

„Asta mă gândeam. Săracul, ce ghinion să ai? Când nu merge echipa, atunci să ai și tu șansa să aperi. E ca aia, ți se dă o șansă, acum am o șansă: 'păi, da, domnule, dar trag ăștia câte 25 de șuturi pe repriză la poartă, mai prind și eu câteva din ele, dar greu'. Mă bucur totuși că sunt oameni care, și foști jucători cu renume, îl apără. 

Trist pentru Tătărușanu că prinde șansa asta într-un moment atât de slab al echipei, dar așa cum spunea și Costacurta cred că e ultimul care ar trebui învinovățit. Milan nu joacă nimic, am văzut partide, nu cred că e Tătărușanu nici pe departe vinovat de ceea ce se întâmplă la Milan”, a declarat Ciprian Marica la PRO Arena

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!