Ciprian Tătărușanu, desființat de presa din Italia după ce a încasat cinci goluri: ”Să fie dat afară imediat!” / ”E fost jucător”

Ciprian Tatarusanu AC Milan AC Milan - Sassuolo Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 15:51
Data actualizarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 15:51

Ciprian Tătărușanu (36 de ani) a fost desființat de presa din Italia după ce AC Milan a pierdut pe teren propriu cu Sassuolo, scor 2-5, și s-a distanțat și mai mult de titlu în Serie A.

Portarul român a încasat trei goluri într-un interval de doar 11 minute în prima repriză. Oaspeții au continuat ”asediul” și după pauză, când au mai înscris de două ori.

După meci, presa din Italia a fost mai dură ca oricând la adresa lui Tătărușanu, care nu a primit ”note de trecere” pentru prestația sa.

Ciprian Tătărușanu, desființat de presa din Italia: ”Să fie dat afară imediat!” / ”E fost jucător”

„Nu a fost vina lui la primul gol, dar al doilea a fost marcat prea ușor. Nesiguranța lui s-a simțit foarte mult. La penalty nu a putut face nimic”, a scris pianetamilan.it, care i-a dat nota 4.

”Părea a fi o duminică liniștită, dar s-a transformat în una dintre cele mai rele de când îmbracă tricoul lui Milan. O intervenție bună în minutul 18 la Lauriente, apoi se transformă în coșmar și ia cu el întreaga echipă. Nu stă pe poziții la golul de 1-3. Să fie dat afară imediat”, scrie dailymilan.it, care l-a notat cu 3,5.

”Rebic și Tătărușanu sunt foști jucători”, a fost titlul dat de publicația SempreMilan, care i-a dat nota 4

Pentru Milan, calculele pentru titlu s-ar complica semnificativ. Napoli are deja un avans de 12 puncte față de gruparea de pe San Siro, iar dacă rossonerii vor pierde și napoletanii vor câștiga meciul cu AS Roma, atunci avantajul va fi de 15 puncte.

În 19 meciuri, Tătărușanu a încasat 30 de goluri în poarta lui AC Milan, în toate competițiile.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!