Cicâldău pleacă de la Galatasaray! Mijlocașul român, dorit insistent de fostul campion mondial din 2006

Alexandru Cicaldau Andrea Pirlo Galatasaray Stranieri Alexandru Cicâldău
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 05 Iulie 2023, 09:37
Data actualizarii: Miercuri 05 Iulie 2023, 09:42

Antrenorul lui Galatasaray, Okan Buruk, nu l-a inclus în planurile sale pentru sezonul viitor pe Cicâldău (25 de ani), motiv pentru care mijlocașul român își caută o nouă echipă.

Cicâldău, care a fost împrumutat sezonul trecut la Al Kalba Ittihad din Emiratele Arabe Unite, mai are contract cu Galatasaray până în vara lui 2026, dar șansele sale de a mai evolua pentru echipa turcă sunt reduse.

Conform informațiilor apărute în presa italiană, Cicâldău ar putea semna cu o altă echipă din Italia. Sampdoria, club din Serie A, care s-a mai arătat interesată de român în trecut, pare hotărâtă să facă tot posibilul pentru a-l convinge pe mijlocaș să semneze.

Cicâldău, dorit de Pirlo

Sampdoria a anunțat recent numirea lui Andrea Pirlo, fost campion mondial în 2006 și vicecampion european în 2012 cu naționala Italiei, în funcția de antrenor principal.

Alexandru Cicâldău (25 de ani) a strâns 25 de meciuri, 5 goluri și 5 pase decisive în tricoul lui Al Ittihad Kalba, în sezonul precedent. La momentul cedării, Galatasaray nu a menționat vreo opțiune de transfer definitiv.

6,5 milioane de euro este suma pe care turcii i-au plătit-o Universității Craiova pentru transferul lui Alexandru Cicâldău, în 2021. Fostul jucător al Universității Craiova a jucat în 41 de meciuri la Galatasaray, a marcat cinci goluri și a reușit patru assist-uri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!