Chiriches schimba capitalele! Despartirea de Tottenham e iminenta! Cu cine negociaza Tottenham pentru roman

Autor: Sport.ro
Miercuri 13 August 2014, 08:59

Vlad Chiriches e tot mai aproape de o despartire de Tottenham si campionatul englez, cu cateva zile inainte de finalul perioadei de transferuri. 

Presa engleza e convinsa ca Vlad Chiriches va parasi Tottenham in urmatoarea perioada si va merge in Italia, la AS Roma. Italienii il vor pe roman in locul lui Mehdi Benatia, aflat foarte aproape de un transfer la Chelsea pentru 33 de milioane de euro.

In acest timp, Tottenham lucreaza la achizitii in linia defensiva, cu Eric Dier de la Sporting deja legitimat si Mateo Musacchio de la Villarreal pe lista de asteptare.

Ziarul englez London Evening Standard scrie ca Vlad Chiriches a avut momente in care a impresionat la Tottenham, dar si momente in care s-a chinuit serios sa tina pasul cu fotbalul britanic. Chiriches nu este singurul fundas de care Roma se intereseaza in aceste zile.

Antrenorul Rudi Garcia vrea sa-l ia pe Marko Basa, fostul sau elev de la Lille, dar si greucul Manolas este o varianta pentru italieni.

"Daniel Levy negociaza dur si sunt si alti jucatori pe lista Romei, insa mutarea lui Chiriches la Roma este foarte posibila", scrie sursa citata. 

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies