Chiriches e asaltat de oferte! Trei foste castigatoare de Champions League il vor! Anuntul facut astazi: "Poate semna in cateva zile!"

Autor: Sport.ro
Marti 28 Ianuarie 2014, 11:11

► ZIUA Z+1 in Dosarul Transferurilor! Cod rosu de libertate: maine LIVE de la Tribunalla Sport.ro, pe www.sport.ro si m.sport.ro!

Vlad Chiriches continua sa fie cel mai curtat fotbalist roman. Despre jucatorul lui Tottenham s-a scris in ultima perioada ca ar fi dorit de catre Chelsea, cea care este dispusa sa-l aduca la pachet cu Paulinho, dar si de Borussia Dortmund, cea care are probleme mari in aparare.

"Ar putea pleca in urmatoarele zile la Milan"
este anuntul facut de cei de la Fichajes, vorbind si despre clipul aparut luni in care fotbalistul a fost surprins intr-o ipostaza care nu ii face cinste. Spaniolii scriu ca Tottenham l-ar putea pedepsi pentru acest moment, lucru care pare insa greu de crezut.

Un amanunt important insa in ceea ce il priveste pe Chiriches este ca acesta nu ar putea sa se transfere in aceasta iarna de la Tottenham, intrucat el a jucat deja pentru 2 echipe in acest sezon. Singurul mod prin care ar putea juca la alta echipa ar fi daca ar deveni liber de contract, lucru care pare imposibil.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Cum au copiat studenţii exmatriculaţi de la Drept la toate examenele din prima sesiune
BRAT

Modifică setările cookies