Cererea lui Marius Niculae pentru permis de munca a fost respinsa

ATACANTUL LUI INVERNESS NU ARE DREPT DE JOC IN SCOTIA
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 August 2007, 10:32
Data actualizarii: Vineri 03 August 2007, 10:32

Drama pentru Marius Niculae. Britanicii i-au respins cererea pentru permisul de munca, iar intelegerea lui cu clubul scotian Inverness poate sa cada. Niculae nu are drept de joc in acest moment si a anuntat ca s-a saturat sa stea si sa astepte pana cand Ministerul de Interne o sa ii accepte cererea, informeaza The Scotsman.

"Am fost abordat de club in legatura cu situatia in care se afla acum Marius. Cand Marius a semnat cu acest club, ca multi alti fani, am fost incantat. Este un jucator cu experienta si talent. Aceasta este cea mai importanta achizitie a clubului si arata ambitia clara a echipei Iverness de a ajunge cat mai sus. Am studiat conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru acordarea unui permis de munca pentru un fotbalist in situatia lui Marius. Una consta in faptul ca echipa de unde provine fotbalistul trebuie să se afle in primele 70 în clasamentul mondial FIFA. Echipa nationala a Romaniei indeplineste aceasta conditie. Alta conditie este ca jucatorul trebuie sa fi jucat pentru tara sa in cel putin 75 la suta din meciurile internationale in ultimii doi ani dinaintea depunerii cererii"

"Totusi, acestea sunt numai puncte de reper pentru o cerere si stiu ca au fost multe precedente si ca li s-au acordat permise de munca unor jucatori necunoscuti in plan international si ale caror tari nu fac parte din Uniunea Europeana. Se va judeca in apel cererea lui Marius si important este sa strangem informatii pe care echipa de avocati sa le foloseasca la audiere. Gandindu-ma la acest lucru, am lansat astazi o petitie online. De asemenea, i-am scris lui Jacqui Smith, in prezent ministru de Interne, cerandu-i sa intervina pentru sustinerea cazului lui Marius", a spus, David Stewart, un parlamentar scotian.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies