Adrian Paun CFR Cluj hapoel beer sheva Marius Avram Stranieri

Cea mai tare glumă după ce Adrian Păun a semnat cu Hapoel Beer Sheva

Adrian Păun (27 ani) s-a despărțit miercuri de campioana României și a semnat cu vicecampioana Israelului, Hapoel Beer-Sheva.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 16:29
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 16:34

Fostul „central” Marius Avram (43 de ani) a glumit pe seama transferului mijlocașului ofensiv la formația din Istrael, întrebându-se cât va dura până acesta va fi „repatriat” de Gică Hagi.

Farul Constanța, club pregătit de Gică Hagi, și-a făcut un obicei din „repatrierea” stranierilor care nu reușesc la echipele din străinătate și „resusțicarea” lor fotbalistică la clubul de la malul mării.

„Pentru el, e un transfer bun. Se știe că prima ligă din Israel, cel puțin la nivelul bugetelor, este peste campiontul din România. Este un transfer foarte bun pentru el.

Nu știu exact care a fost suma de transfer… Da, deci probabil au zic hai că nu îl mai vrea Dan Petrescu, să scăpăm de el, și-a găsit un transfer pe 300 de mii…

Acum, întrebarea este în cât timp vine înapoi și îl ia Hagi să îl resusciteze?. Nu, am făcut o glumă. Îi urez succes acolo, este un campionat aspru cel din Israel, mai aspru și mai dur decât cel din România.

Este un jucător de viteză, un jucător bun, peste media Ligii 1 și probabil de aceea a și făcut transferul acolo. 25 de mii de euro pe lună, un salariu foarte bun, îi urez succes. Ușor, ușor, își reduc bugetul cei de la CFR Cluj”, a spus Marius Avram, potrivit ProSport.

O viață în alb-vișiniu

Venit la CFR Cluj încă din perioada junioratului (la 13 ani), Păun a bifat peste 300 de meciuri în tricoul alb-vişiniu şi a devenit unul dintre cei mai iubiţi jucători ai echipei clujene, reuşind să marcheze de 29 de ori.

Păun a evoluat la echipele naţionale de juniori, tineret şi are şi o selecţie în reprezentativa de seniori.

Hapoel Beer-Sheva, care a eliminat-o pe Universitatea Craiova din play-off-ul Europa Conference League, la loviturile de departajare, are o lungă tradiţie în transferul jucătorilor români. La echipa israeliană au mai jucat de-a lungul timpului Marian Calafeteanu, Marius Cheregi, Dănuţ Moisescu, Ştefaniţă Gabriel Prodan, Daniel Sava, Daniel Scânteie, Samir Ionel Zamfir şi Ovidiu Hoban.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies