Ce se intampla cu Florin Andone, revelatia sezonului trecut din La Liga. Spaniolii fac un anunt de ultim moment despre atacant

Ce se intampla cu Florin Andone, revelatia sezonului trecut din La Liga. Spaniolii fac un anunt de ultim moment despre atacant

Una dintre revelatiile sezonului din La Liga, romanul Florin Andone a asteptat toata vara un transfer, dar lucrurile nu s-au concretizat pana acum. 

Una dintre revelatiile sezonului din La Liga, romanul Florin Andone a asteptat toata vara un transfer, dar lucrurile nu s-au concretizat pana acum. Atacantul de 22 de ani, care a impresionat la Cordoba, formatie care nu a avut insa forta sa se salveze de la retrogradare, este urmarit de echipe importante din prima liga, dar a inceput pregatirea tot la Cordoba.

Tanarul international, care a debutat la echipa nationala in meciul cu Irlanda de Nord, s-ar afla pe lista unor echipe cu nume, intre care Espanyol, Malaga si Getafe.

Daca despre interesul celor de la Espanyol s-a mai vorbit imediat dupa incheierea sezonului trecut, directorul sportiv Oscar Perarnau luand chiar legatura cu omologii de la Cordoba, presa spaniola scrie si despre posibilul interes al Malagai si al celor de la Getafe.

Totusi, cert este deocamdata ca Andone n-a avut parte de nicio oferta concreta, dupa cum anunta jurnalistii de la ABC Andalucia.

Portivit publicatiei iberice, Florin Andone, care a inceput pregatirea alaturi de Cordoba, ar prefera sa plece, iar stafful tehnic al echipei e de acord ca jucatorul ar trebui lasat sa-si fructifice talentul si sa evolueze in prima liga.

Cu toate acestea, de la vorbe pana la fapte e o distanta mare. Aceeasi publicatie noteaza ca cei de la Cordoba vor sa-l ajute pe Andone, dar vor sa se ajute si pe ei prin incasarea unei sume importante in schimbul sau. Negocierile purtate pana acum au adus insa in discutie diferente mult prea mari intre cerere si oferta.

Ziaristii de la ABC Andalucia noteaza in continuare ca piata ramane deschisa si ca Florin Andone ar putea totusi sa prinda un transfer. Daca nu unul in Primera Division, poate unul din Premier League, acolo unde sunt echipe interesate de serviciile sale.

5 goluri in 18 aparitii a marcat Andone in acest sezon de La Liga

1 gol a dat romanul in Cupa Regelui

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies