Gazzetta dello Sport Genoa radu dragusin Serie A Stranieri

Ce a scris Gazzetta dello Sport despre Radu Drăgușin, la al șaptea meci consecutiv integralist în Serie A

Radu Drăgușin are un debut de sezon spectaculos la Genoa, în Serie A. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Octombrie 2023, 21:47
Data actualizarii: Duminica 01 Octombrie 2023, 21:58

Titular și integralist în toate partidele din campionat, dar și în Cupa Italiei, fundașul central de 21 de ani a devenit jucător de bază la Genoa, iar evoluțiile sale sunt din ce în ce mai apreciate.

În etapa a șaptea din Serie B, Genoa a încheiat la egalitate, scor 2-2 cu Udinese, în deplasare, iar echipa se află pe locul 12 în clasament. 

Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport i-au oferit internaționalului român una dintre cele mai mari note, 7, având un comentariu pozitiv la adresa sa: "Un meci în care a arătat foarte bine, nu a făcut nimic greșit. Crește și arată personalitate".

Anunțul făcut în Italia despre viitorul lui Radu Drăgușin

Într-un interviu acordat pentru o publicație din Italia, Florin Manea a vorbit despre situația fundașului român, explicând că se simte bine la Genoa și că nu se grăbește să plece până nu primește o propunere potrivită.

"Planul a fost să rămână la Genoa, nu este capătul lumii dacă va mai sta încă un sezon, are posibilitatea de a crește, nu se grăbește să plece. Totuși, dacă va exista o ofertă importantă, o vom analiza. Dar repet, fără grabă.

Cred că Juventus a greșit atunci când l-a vândut pe un preț atât de mic (n.r. - 5,5 milioane de euro). Așa se întâmplă în fotbal, iar Genoa a profitat și merită respect pentru a crezut în el.

Sunt cluburi din Premier League care mă sună, se interesează de situația lui, dar nu există o ofertă scrisă deocamdată. Este normal să fie analizat, este un jucător tânăr care evoluează în Serie A și care o face bine", a declarat Florin Manea, într-un interviu acordat pentru Sport Italia.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!