Vlad Chiriches Napoli Steaua Stranieri

Cati bani primeste Steaua de pe urma plecarii lui Vlad Chiriches la Napoli

Transferul lui Vlad Chiriches la Napoli s-a oficializat astazi. Fundasul roman a facut si primul antrenament cu noua sa echipa. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iulie 2015, 18:58
Data actualizarii: Miercuri 29 Iulie 2015, 19:14

Vlad Chiriches a fost prezentat in aceasta dimineata la Napoli, dupa ce italienii au batut palma cu Tottenham pentru 7 milioane de euro.

O afacere buna pentru toata lumea si un lucru paradoxal - Chiriches a plecat intr-un campionat cu mai putini bani, dar va avea un salariu mai mare decat la Tottenham. Romanul a semnat un contract valabil pe 5 ani si va castiga 1,5 milioane de euro pentru fiecare sezon in Serie A.

Si Steaua are motive de bucurie. Valeriu Argaseala a vorbit, ieri, in premiera, despre beneficiile pe care aceasta mutare le aduce campioanei Romaniei.

"Este foarte bine ca s-a mutat la Napoli pentru ca in felul asta si noi mai castigam niste bani de pe urma acestui transfer", a spus Argaseala la ProTV.

In momentul in care l-a vandut pe Chiriches la Tottenham, Steaua a stipulat in contract si o clauza prin care primeste 5% din primul transfer, anunta DigiSport.

Asta inseamna ca Stelei urmeaza sa ii intre in conturi 350.000 de euro de pe urma plecarii lui Vlad Chiriches la Napoli.

8,5 milioane de euro a primit Steaua de la Tottenham, in 2013, pentru transferul lui Vlad Chiriches.

Modifică setările cookies