"Sa-ti vezi de dieta sotului tau, nu de mine!" Replica lui Benitez dupa ce Mourinho i-a ATACAT SOTIA!

Replici acide intre familia lui Benitez si Jose Mourinho.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iulie 2015, 18:28
Data actualizarii: Miercuri 29 Iulie 2015, 18:29

"Mereu curatam mizeria din urma lui Mourinho. De fiecare data ajungem sa ne intersectam drumurile" - De aici a plecat disputa intre Mourinho si Benitez din aceasta vara. Cuvintele rostite de sotia antrenorului Realului l-au suparat pe Mourinho.

"Aceasta femeie este intr-o stare totala de confuzie pentru ca Benitez l-a inlocuit la Chelsea pe Di Matteo, nu pe mine, iar la Real Madrid pe Ancelotti. M-a inlocuit doar la Inter si i-a luat doar 6 luni sa distruga echipa. Ar trebui sa isi vada de treaba ei mai bine. Daca s-ar ocupa de dieta sotului ei poate n-ar mai avea timp sa vorbeasca de mine!", a replicat Mourinho in SUA, acolo unde Chelsea a batut-o pe Barcelona intr-un amical.

Intr-o conferinta de presa, Benitez a fost intrebat daca vrea sa comenteze situatia:

"Eu sunt antrenorul lui Real Madrid, imi place fotbalul, il inteleg si vorbesc numai espre fotbal. Eu sunt aici sa am grija de aceasta echipa si sa vorbesc despre ea"

"Sunt fericit aici. Daca voi putea face echipa sa creasca, asta voi face, eu sunt concentrat pe munca de zi cu zi", a declarat Benitez intrebat daca Real va mai face transferuri.

Modifică setările cookies