Capăt de drum pentru Alex Mățan la Columbus Crew! Americanii sunt sceptici cu privire la mijlocașul român

Alex Matan Academia Hagi Columbus Crew MLS Rapid Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Februarie 2023, 14:36
Data actualizarii: Joi 16 Februarie 2023, 14:43

Fotbalistul crescut la Academia Hagi a revenit în SUA după un împrumut neconvingător la Rapid București.

Împrumutat în vară de Columbus Crew la Rapid, Alex Mățan (23 de ani) nu a convins în Giulești și a revenit în decembrie la clubul din Major League Soccer.

Americanii sunt însă sceptici cu privire la posibilitatea ca fotbalistul format la Academia Hagi să se impună la Columbus Crew, care l-a achiziționat în urmă cu doi ani pentru aproximativ 1,5 milioane de euro.

”Situația este cam subțire în acest moment, dar ținând cont de talentele top-level de la echipă (Cucho Hernández, Lucas Zelarayán și Darlington Nagbe) și de talentele tinere (Aidan Morris, Jacen Russell-Rowe, Will Sands, poate chiar și Alex Mățan), poate că lucrurile nu sunt într-atât de stricate.

”Saltul valoric masiv” al lui Alex Mățan ”nu pare să fie însă probabil”

Marea problemă este atacul, acolo unde Columbus, în momentul de față, are nevoie de un salt valoric masiv din partea lui Mățan sau de un Kevin Molino pe deplin sănătos și productiv.

Niciunul dintre aceste rezultate nu pare să fie însă probabil”, a scris MLS Soccer, site-ul oficial al competiției din America de Nord, înaintea începerii sezonului 2023.

Până acum, Mățan a bifat 41 de prezențe în toate competițiile la Columbus Crew (inclusiv la echipa a doua), fără să înscrie vreun gol.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!