Stranieri

BOMBA! Lucescu ar putea pleaca din nou in Turcia! Mutarea care ii duce pe IL Luce si Razvan la milionarii turcilor! Vestea care il sperie pe Ahmetov:

Razvan si Mircea Lucescu ar putea lucra impreuna la o mare echipa de fotbal din Europa. Turcii au deja pregatite toate conditiile pentru ca ei sa fie adusi.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Ianuarie 2013, 18:02
Data actualizarii: Miercuri 02 Ianuarie 2013, 18:02

Este prima veste cu adevarat importanta pe 2013, in ceea ce ii priveste pe oamenii de fotbal din Romania. Doi dintre cei mai bine vazuti antrenori romani, Lucestii, sunt asteptati la Istanbul.

Fenerbahce ii doreste acolo, iar turcii sunt dispusi la orice sacrificii financiare, mai ales ca il stiu cat de bun este Il Luce inca din vremea in care era la rivalele Galatasaray sau Besiktas.

Presa din Turcia scrie ca Mircea ar accepta sa paraseasca proiectul de la Sahtior numai daca primeste functia de director sportiv la Fener. Langa el ar urma sa fie Razvan, insa pe banca tehnica - antrenor principal.

In cazul lui Razvan pare mai simplu de crezut ca ar putea parasi o echipa la care nu are rezultate senzationale - El Jaish - locul 4 in Qatar.

De cele mai multe ori, presa turca are tendinta sa exagereze cu unele zvonuri, insa ramane posibilitatea ca aceasta mutare sa se faca la un moment dat in 2013. Acum, Mircea Luceascu are cu siguranta alte ganduri - titlul in Ucraina si cum sa treaca de optimile Ligii si de 'dubla' cu Dortmund.

VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies