Steaua Al Ittihad Lucian Sanmartean Stranieri

BOMBA de ultima ora: 'Sanmartean se intoarce in Romania!' Anuntul a fost facut in toiul noptii

Perioada petrecuta de Lucian Sanmartean la Al Ittihad se incheie dupa mai putin de un an!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Septembrie 2015, 09:24
Data actualizarii: Joi 03 Septembrie 2015, 09:27

Mijlocasul nationalei va reveni in Liga I dupa jocurile echipei nationale! Anuntul a fost facut la Jeddah de un apropiat al presedintelui de la Al Ittihad.

Clubul din Arabia Saudita s-a inteles cu marocanul Boussoufa, fost la Anderlecht, Anji si Lokomotiv, iar Sanmartean va fi lasat sa plece liber de contract. Seful suprem Al Balwi a confirmat despartirea de fotbalistul roman, fara a oferi detalii asupra destinatiei sale. Al Balwi a precizat doar ca lui Sanmartean 'nu-i va fi pusa niciun fel de piedica, indiferent de optiunea pe care o va avea'.

In afara propunerilor concrete din Arabia Saudita, Sanmartean mai avea oferte din Qatar si Emiratele Arabe. Nu va opta pentru niciuna, asigura surse din club. Un apropiat al lui Al Balwi a facut anuntul asteptat de milioane de fani in Romania: Sanmartean se intoarce in Liga I! Echipa care ar fi ajuns la un acord cu jucatorul nu a fost insa anuntata.

Lucian Sanmartean, 35 de ani, a plecat de la Steaua in ianuarie in schimbul a 500 000 de euro. Mijlocasul mai avea contract cu Al Ittihad pana in vara anului viitor.

Modifică setările cookies