Becali i-a deschis usa lui Ianis Hagi, dar italienii anunta OFERTA pentru roman! Antrenorul care l-a cerut pe "junior" la echipa sa

Autor: Sport.ro
Joi 16 Noiembrie 2017, 09:55

	Becali i-a deschis usa lui Ianis Hagi, dar italienii anunta OFERTA pentru roman! Antrenorul care l-a cerut pe "junior" la echipa sa

Gigi Becali i-a deschis o usa lui Ianis Hagi la FCSB: "Poate sa vina cand vrea el, la orice ora, chiar si maine! E cel mai talentat tanar jucator, dupa Coman", a spus patronul stelist.

Ianis Hagi a fost asigurat de Gigi Becali ca are o usa deschisa la FCSB, dar mijlocasul este curtat insistent de o alta echipa. Italienii scriu ca "juniorul" e tot mai aproape de Pescara, formatie antrenata de legendarul Zdenek Zeman, care l-a mai pregatit si pe Dan Petrescu si despre care actualul antrenor al CFR-ului a spus: "E omul care mi-a modelat cariera".

Potrivit jurnalistilor italieni, Zeman si-a manifestat dorinta ede a-l imprumuta pe Ianis Hagi de la Fiorentina, dupa ce Stefano Pioli nu l-a trecut pe acesta in planul pentru actuala stagiune, tinandu-l mereu pe banca.

Corriere dello Sport noteaza ca Zeman vede in Ianis Hagi "unul dintre cei mai tehnici tineri jucatori, un fotbalist care poate face diferenta".

Ce putem face ca să nu ajungem la limită cu banii din salariu la sfârșitul lunii
BRAT
Modifică setările cookies