Atletico Madrid a primit răspunsul pentru transferul înlocuitorului lui Horațiu Moldovan

Atletico Madrid Horatiu Moldovan PSV Eindhoven Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Iulie 2024, 19:10
Data actualizarii: Marti 09 Iulie 2024, 19:10

Horațiu Moldovan nu a jucat niciun minut după transferul la Atletico Madrid, motiv pentru care nu a evoluat nici la EURO 2024, competiția transmisă în direct pe PRO TV și VOYO.

Deși și-a asumat statutul de rezervă a legendarului Jan Oblak, Horațiu Moldovan nu a anticipat faptul că nu va primi nicio șansă din partea lui Diego Simeone.

PSV Eindhoven a refuzat oferta lui Atletico Madrid pentru înlocuitorul lui Horațiu Moldovan

Din acest motiv, înaintea plecării spre Germania, Horațiu Moldovan a spus clar că fie în această vară, fie în iarnă, vrea să meargă la o echipă unde să poată juca. Fabrizio Romano a anunțat luni că Atletico Madrid a început deja negocierile pentru transferul unui alt portar, argentinianul Walter Benitez (31 de ani) de la PSV Eindhoven.

Atletico Madrid ar fi făcut deja o ofertă pentru portarul cotat la 13 milioane de euro, însă aceasta nu ar fi fost pe placul clubului olandez. Suma oferită de spanioli ar fi oferit peste două milioane de euro pentru Walter Benitez, al cărui contract cu PSV va expira vara următoare, însă suma oferită de Atletico a fost considerată mult prea mică de conducerea clubului din Eredivisie.

Nici vorbă ca Walter Benitez să plece la Atletico Madrid deocamdată. Oferta pe care PSV a primit-o din partea clubului spaniol este mult prea mică. Este vorba de peste două milioane. PSV și-ar dori ca Benitez să rămână, dar argentinianul ar putea pleca doar pentru o sumă importantă.

Se știe că Benitez, deși a spus că își dorește să rămână la PSV, ar vrea să profite de pe urma unui sezon foarte bun la Eindhoven și să prindă un transfer într-un campionat de top.

Nu există nicio garanție că el va deveni portarul titular la Madrid, mai ales că Jan Oblak este acolo din sezonul 2015/16. Totuși, agentul său a fost la Atletico zilele trecute pentru a negocia termenii transferului. Așteptările sunt ca madrilenii să revină la PSV cu o ofertă mai bună”, au scris cei de la vi.nl.

Celtic l-ar dori pe Horațiu Moldovan

Luni, Daily Mail a scris că Celtic este "în alertă" și că formația campioană din Scoția va încerca să-l transfere pe Horațiu Moldovan în această vară, după ce veteranul Joe Hart a hotărât să se retragă.

"Celtic, care caută urgent un înlocuitor pentru Joe Hart, i-ar putea oferi lui Horațiu Moldovan o cale de scăpare de la Atletico Madrid. Sunt informații neconfirmate în Spania potrivit cărora ar fi fost trimisă deja o ofertă", a scris Daily Mail.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!