Atletico Madrid a decis ce se întâmplă cu Horațiu Moldovan după ce portarul a anunțat că ar vrea să plece

Horatiu Moldovan Atletico Madrid Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Iunie 2024, 12:32
Data actualizarii: Duminica 16 Iunie 2024, 12:30
Horațiu Moldovan a încheiat sezonul fără meci la Atletico Madrid, club la care a ajuns în ianuarie, iar acum se pregătește de EURO 2024 cu naționala României.

Sosit la Atletico Madrid cu statutul clar de rezervă a lui Jan Oblak, Horațiu Moldovan a fost rezervă neutilizată la partidele din toate competițiile - LaLiga, Cupa Spaniei și Liga Campionilor.

Condițiile puse de Atletico Madrid pentru a-l lăsa pe Horațiu Moldovan să plece

Diego Simeone nu l-a folosit pe Moldovan nici măcar în ultima etapă din LaLiga, la duelul fără miză în clasament dintre Atletico și Real Sociedad, câștigat de formația sa cu 2-0. Experimentatul sloven Jan Oblak (31 de ani) a rămas între buturi și a încheiat stagiunea cu numărul maxim de minute.  

În urmă cu câteva zile, Moldovan declara: "Depinde de ce fac la EURO, joc. Fie vara asta, fie în iarnă vreau să plec de la Atletico Madrid. Dacă îmi apare o echipă foarte bună dintr-un campionat puternic, atunci vreau să plec".  

Publicația Daily Record a scris inițial că Horațiu Moldovan ar putea fi o variantă pentru poarta lui Celtic, având în vedere că veteranul englez Joe Hart se retrage din fotbal în această vară, însă presa din Spania susține că Atletico Madrid va renunța la Moldovan numai sub formă de împrumut și numai dacă găsește un alt portar în această vară.

"Celtic a fost interesată de Horațiu Moldovan în luna ianuarie, iar acum ar putea reveni pe lista clubului, după ce a recunoscut că ar vrea să pelce de la Atletico Madrid, la doar șase luni după ce a fost cumpărat de la Rapid București.

Totuși, Mundo Deportivo scrie că s-ar putea ca plecarea internaționalului român de la giganții din LaLiga să nu fie una simplă. Atletico Madrid ar lua în calcul plecarea lui Moldovan doar dacă va găsi o altă variantă de rezervă pentru Jan Oblak. Se spune că împrumutul ar fi singura variantă pe masă pentru plecarea lui Moldovan, care mai are contract până în 2027", a scris Daily Record.

Horațiu Moldovan: "Clar vreau să merg undeva să joc"

Horațiu Moldovan a anunțat că, în cazul în care va primi o ofertă tentantă dintr-un campionat puternic, atunci va pleca de sub comanda lui Diego Simeone.

„Nu-s genul căruia îi place să facă excursii, aşa, pe româneşte. Nu ştiu dacă vara asta plec, pentru că depinde de ce fac la EURO, depinde de ce oportunităţi apar, dar clar vreau să merg undeva să joc. Fie vara asta, fie în iarnă vreau să plec de la Atletico Madrid. 

Dacă îmi apare o echipă foarte bună dintr-un campionat puternic, atunci vreau să plec. Nu sunt convins 100% că plec acum, dar depinde de mine, depinde de ce o să fac la Campionatul European şi apoi vedem ce oferte apar”, a spus Horațiu Moldovan la podcastul ”Tare de tot”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!