Horațiu Moldovan s-a decis: ”Vreau să plec de la Atletico Madrid”

Horatiu Moldovan Atletico Madrid Spania Horațiu Moldovan a semnat cu Atletico Madrid / Foto: Twitter @Atleti
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 10:44
Data actualizarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 10:44

Horațiu Moldovan (25 de ani) a prins transferul carierei în iarnă, de la Rapid București la Atletico Madrid.

Clubul antrenat de Diego Simeone a activat clauza de transfer definitiv a internaționalului român, în valoare de 800.000 de euro, iar Horațiu Moldovan a semnat cu Atletico Madrid unde concurează pentru un loc în poartă cu Jan Oblak.

În cele cinci luni petrecute la Atletico Madrid, portarul român nu a prins niciun meci oficial, astfel că acum își dorește o nouă provocare.

Horațiu Moldovan: ”Vreau să plec de la Atletico Madrid”

Horațiu Moldovan a anunțat că, în cazul în care va primi o ofertă tentantă dintr-un campionat puternic, atunci va pleca de sub comanda lui Diego Simeone.

„Nu-s genul căruia îi place să facă excursii, aşa, pe româneşte. Nu ştiu dacă vara asta plec, pentru că depinde de ce fac la EURO, depinde de ce oportunităţi apar, dar clar vreau să merg undeva să joc. Fie vara asta, fie în iarnă vreau să plec de la Atletico Madrid. 

Dacă îmi apare o echipă foarte bună dintr-un campionat puternic, atunci vreau să plec. Nu sunt convins 100% că plec acum, dar depinde de mine, depinde de ce o să fac la Campionatul European şi apoi vedem ce oferte apar”, a spus Horațiu Moldovan la podcastul ”Tare de tot”.

Adrian Cristea îl vrea pe Niță în poartă la EURO 2024

Horațiu Moldovan nu a prins niciun minut la echipa de club, de când a prins ”transferul carierei” de la Rapid la Atletico Madrid, astfel că ar putea pierde postul de titular la echipa națională.

„(n.r. - pe cine băgăn în poartă?) Pe Niță, părerea mea. Am fost coleg cu el la Steaua și e un băiat extraordinar, foarte serios. E și în formă, a apărat meci de meci. Muncește, antrenamente extraordinare, e foarte serios.

Am fost coleg cu el de cameră la FCSB, este un băiat foarte serios, își vede de treaba lui. Drept dovadă, acum la Gaziantep a fost titularul numărul unu!”, a spus Adrian Cristea, la emisiunea ”Emoții Europene”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!