Atacantul roman cu cea mai mare EXPLOZIE in 2015! Acum un an era cotat la 0 EURO, acum costa 2 milioane si e dorit in La Liga

Atacantul roman cu cea mai mare EXPLOZIE in 2015! Acum un an era cotat la 0 EURO, acum costa 2 milioane si e dorit in La Liga

Andone a avut un sezon bun in Spania, chiar daca echipa sa a retrogradat.

Florin Andone a facut un sezon de vis la Cordoba, chiar daca echipa sa a retrogradat.

Acesta a reusit sa devina jucator de baza la o echipa din prima liga spaniola si este acum dorit de mai multe cluburi iberice. Mai mult, Andone a prins si nationala Romaniei cota sa avand o imbunatatire fabuloasa.

Acum un an de zile, Andone valora 0 euro conform transfermarkt, acesta ajungand sa fie cotat acum la 2 milioane de euro, avand in vedere sezonul bun facut cu Cordoba si faptul ca a devenit international.

De altfel, Andone a fost laudat si de presa din Spania. laliga.es a publicat un articol in care il lauda pe roman. Acesta este considerat cel mai bun jucator din lotul Cordobei in sezonul trecut, "reusind sa devina din o rezerva un jucator titular, odata cu etapa a 17-a. A avut un debut fulminant in prima echipa, in prima luna marcand 2 goluri in cele 5 partide jucate in luna ianuarie", scrie sursa mentionata.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coaliţia de guvernare, blocată în numirea succesorului lui Vlad Voiculescu la Sănătate
BRAT
Modifică setările cookies