OFICIAL Atacantul român de EURO care la națională le-a dat gol Italiei și Spaniei, liber de contract! Ultima convocare a fost tocmai în 2019

Florin Andone CD Eldense Echipa Nationala Euro 2016 Segunda Division Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 09:39
Data actualizarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 09:42

Fostul tricolor nu mai convinge deloc în ultimii ani la echipele de club.

CD Eldense din Segunda Division, liga a doua a Spaniei, i-a reziliat contractul atacantului român Florin Andone (31 de ani), înțelegerea inițială fiind valabilă până în vara lui 2025.

Andone nu a convins la Eldense (3 goluri în 31 de meciuri jucate în acest sezon), este liber de contract din această vară și ar putea semna tot în Segunda, cu fosta sa echipă Cordoba, deși există interes și din Superliga României pentru jucător.

Florin Andone, prezent la ultimul turneu final al României dinainte de EURO 2024

Cândva speranța ofensivă a naționalei României, atacantul crescut în fotbalul spaniol nu a mai jucat pentru ”tricolori” din octombrie 2019.

În patru ani și jumătate la echipa națională, Andone a strâns 25 de selecții și a marcat 2 goluri, într-un amical 2-2 cu Italia și în 1-2 cu Spania din preliminariile EURO 2020.

El a jucat și la ultimul turneu final al României dinainte de EURO 2024, EURO 2016.

Mesajul de despărțire postat de Florin Andone 

”Dragi suporteri,

Vreau să vă informez că din 30 iunie nu voi mai fi jucătorul lui CD Eldense.

Apreciez profund interesul și preocuparea pe care le-ați manifestat pentru viitorul meu, dar, în acest moment al carierei mele, simt nevoia să caut noi provocări fotbalistice care să-mi permită să cresc în continuare.

Mă simt foarte mândru și fericit că am putut contribui la salvarea echipei. Au fost momente intense și pline de satisfacții. Întotdeauna voi lua cu mine amintirile acestei etape.

Din toată inima, le doresc mult succes fanilor acestui club minunat. Pasiunea și sprijinul vostru necondiționat au fost o inspirație. 

Vă doresc tot binele pentru sezonul viitor și sunt sigur că CD Eldense va continua să facă istorie”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!