Stranieri

Atac virulent asupra lui Moruțan în presa din Turcia: "Cu acest fizic poate juca la U19"

Galatasaray a pierdut, scor 1-3, cu Kasimpasa într-un mec din etapa a 22-a din campionatul turc.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 18:19
Data actualizarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 18:36

Este al treilea eșec consecutiv pentru formația antrenată de Domenec Torrent, iar Galata a ajuns pe locul 13, la doar patru puncte de pozițiile retrogradabile. 

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au fost titulari în meciul cu Kasimpasa, iar fostul jucător de la FCSB a oferit o pasă de gol, dar a și greșit la una dintre reușitele adversarilor.

Moruțan, criticat în presa din Turcia

După partida cu Kasimpasa, jurnalistul Güntekin Onay a avut o reacție dură despre evoluțiile românilor, mai ales în ceea ce îl privește pe Olimpiu Moruțan.

"Moruțan și Cicâldău, transferați cu mari speranțe, au arătat încă o dată că nu sunt jucători pentru Galatasaray. 

Mai ales Moruțan poate juca cu acest fizic la nivelul U19. Am tot scris de la începutul sezonului", a scris Onay, potrivit haber365.com.tr.

Giovanni Becali, lămuriri despre situația lui Moruțan

"Moruțan nu are niciun fel de problemă! Nu s-a pus problema ca el să plece de acolo, discutăm aproape zilnic cu cei de la club. Toți jucătorii de la Galatasaray au fost aduși de Terim!

Ce facem? Îi dăm pe toți afară acum? Schimbăm tot lotul dacă vine alt antrenor? S-au plătit bani mulți pe Moruțan, sunt alți jucători cu contracte mai mari decât el care ar putea pleca sub formă de împrumut", a declarat Becali la DigiSport Special.

Modifică setările cookies