Atac necontrolat al lui Radoi! A fost eliminat dupa ce si-a facut KO intentionat un adversar! Video cu gestul incredibil

Autor: Sport.ro
Vineri 21 Februarie 2014, 19:29

	Atac necontrolat al lui Radoi! A fost eliminat dupa ce si-a facut KO intentionat un adversar! Video cu gestul incredibil

► Duminica, LIVE la Sport.ro: Je m’apelle Calificare! 13:00 Trageri la sorti EURO, 15:30 Ajax – AZ, 19:00 Special "ZI CU MUTU"

Mirel Radoi a fost in centrul unui nou scandal in Emirate, la finalul meciului dintre Al Nasr si Al Ain. Fostul capitan al Stelei si-a lovit intentionat cu cotul in figura un adversar in minutul 93, cand echipa sa era condusa cu 1-0. Radoi a fost eliminat pe loc. Acesta este al patrulea rosu pe care Radoi il incaseaza in ultimii ani.

Presa din Emirate scrie ca "Radoi si-a lovit intentionat adversarul cu cotul in ochi." (24.ae) Din imagini se poate observa cum Radoi si-a lovit de doua ori adversarul.

Intai, mijlocasul roman l-a lovit cu piciorul, intr-un duel la minge, pentru ca apoi sa il faca KO cu cotul.  In campionatul din Emirate, Al Ain este pe locul 8, cu 27 de puncte, campionatul fiind condus de Al Ahli, cu 45 de puncte.

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies