Stranieri

"Asta va fi meciul vietii mele. Dupa asta voi pleca de la Sahtior!" Mircea Lucescu a facut un anunt istoric in Four Four Two

Intr-un interviu acordat in editia Four Four Two din Grecia, Mircea Lucescu a vorbit despre despartirea de Sahtior.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Octombrie 2015, 13:04
Data actualizarii: Marti 27 Octombrie 2015, 13:06

Visul lui Lucescu este sa mai joace macar o data pe Donbass Arena, bijuteria lui Sahtior distrusa de razboiul din zona.

Lucescu spune ca situatia pentru club este extrem de dificila din cauza contextului politic si militar, iar viitorul pare incert:

"Secretul meu? Pasiunea pentru fotbal, iubesc fotbalul, traiesc pentru el. Am avut rabdare in cariera mea, am reusit sa iau decizii inteligente care m-au ajutat. Dar trebuie sa ai rabdare, sa iubesti ceea ce faci si sa stii care e momentul potrivit pentru a lua anumite decizii. In Est este foarte greu pentru multe echipe, aici sunt alte obstacole fata de cluburile din Vest"

"Situatia este dificila pentru noi. Cei care nu au trait razboiul nu pot intelege. Este greu sa te lupti cand exista atata durere si suferinta. Am pierdut multe, jucatori, bani, suport. Putini mai vin la meciurile noastre, e greu sa joci in deplasare. E greu sa joci la Lviv, conditiile sunt dificile. Cum poti sa ii spui unui jucator sa traiasca aici cand poate sa gaseasca in alta parte toate conditiile."

Intrebat daca se vede antrenor pe viata la Sahtior, Lucescu a raspuns: "Imi place fotbalul, dar trebuie sa mai schimbi lucruri in cariera. Astept sa mai joc un singur meci pe Donbass Arena cu Sahtior si cu fanii in tribune si apoi voi pleca. O sa fie meciul vietii mele, dupa care voi pleca", a spus Lucescu in Four Four Two.

Modifică setările cookies