Asta e transferul care ii umple conturile lui Mutu la final de cariera! La ce echipa poate ajunge in aceasta iarna:

Mutu a ratat transferul in India, dar poate prinde un contract pe bani multi in aceasta iarna.

Mutu a ratat transferul in India, dar poate ajunge in China. Contra vrea sa-l ia cu el la noua sa echipa, Guangzhou.

Contra este antrenorul care l-a convins pe Mutu anul trecut sa se intoarca in Romania, la Petrolul. Ramas fara echipa dupa ce si-a reziliat contractul cu ploiestenii, Mutu n-a mai pus piciorul pe minge de patru luni.

"Ma gandesc sa iau un jucator roman in China. Daca va pleca un strain, de ce nu?", a spus Contra la Sport.ro.

Contra n-ar fi plecat de la Getafe. Patronul sau a negociat cu chinezii, iar Getafe va incasa aproape 2 milioane de euro pe Contra.

"Cand presedintele a purtat negocieri am zis ca, daca oferta va fi buna, voi lua in considerare plecarea. Mi-am dat acceptul pentru negocieri din cauza situatiei de la club, care e dramatica din punct de vedere financiar.

Am exagerat cu ce le-am cerut chinezilor, dar tot au acceptat. Eu am cerut foarte mult tocmai ca sa nu trebuiasca sa plec de aici, era o metoda buna daca imi iesea. Inca nu am semnat, dar urmeaza sa o facem. Am ultimul meci cu Getafe duminica.

Am luat aceasta decizie pentru ca presedintele mi-a cerut ajutorul. El mi-a intins o mana si nu il puteam refuza. Am vrut sa-i zic nu, am cerut multi bani ca sa nu se mai realizeze mutarea, dar probabil ca in ianuarie clubul poate intra in insolventa. Daca presedintele ar fi vandut 50% din actiuni, asa cum se vehicula, nu as mai fi plecat.

Sa dai trei milioane de euro pe un antrenor...nu stiu daca mai exista. Eu sunt singurul antrenor vandut vreodata de Getafe. Intru intr-un club select cu Villas-Boas.

In acest contract sunt mai multe clauze cu care nu sunt inca de acord. Pana nu se rezolva, raman antrenorul lui Getafe.

In Asia sunt niste reguli, ai voie doar cu cinci straini, dintre care doi sa fie de pe continent. Deocamdata ei au doi straini si a fost luat si Michel de la Getafe", a spus Contra.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul de vaccinare este în plină desfășurare în Capitală. Unde vom putea face rapelul
BRAT
Modifică setările cookies