Aroganta lansata de Anamaria Prodan dupa ce Piturca a pierdut in fata lui Reghecampf: "Acesti oameni nu inteleg!"

Aroganta lansata de Anamaria Prodan dupa ce Piturca a pierdut in fata lui Reghecampf: "Acesti oameni nu inteleg!"

Reghecampf si-a facut cel mai spectaculos cadou de Craciun. L-a batut pe Piturca in meciul direct de aseara din Cupa Printului.

Dupa meciul castigat de Al Hilal cu 3-2, Anamaria Prodan a lansat o noua ironie la adresa lui Piturca, pe Facebook:

"Uneori ma gandesc ca poate fotbalul de azi e rau inteles de cei care il promoveaza din varful tupeului, vanandu-i succesul instantaneu. Poate ca acesti oameni nu inteleg ca fotbalul actual s-a schimbat si propune o cu totul si cu totul alta dinamica de joc, o altfel de disciplina, o altfel de atitudine, un altfel de entuziasm decat cel bazat pe o evolutie blocata de un soi de convingere posaca in virtutile apararii supraaglomerate."

"Azi esti obligat sa descoperi vulnerabilitatea adversarului si sa il surprinzi tactic, pentru ca, mai apoi, sa incerci sa-l dobori pe teren, nu in afara lui. Poate aceiasi oameni nu inteleg ca viteza de joc, tranzitia, schimbarea, atitudinea pozitiva, munca, respectul, constiinciozitatea, profesionalismul desavarsit, toate aceste aspecte care devin acum emblema fotbalului de calitate, fac diferenta intre un antrenor super profesionist si un antrenor decent, dar care a imbatranit odata cu fenomenul. Sau, daca vreti, intre dorinta de progres prin constructie solida si prin certitudini, in total constrast cu productia de fotbal incoerent si obosit."

"Poate ca exista scuze, poate ca nu, poate ca vechiul proverb cu ulciorul isi gaseste locul potrivit la capatul unei zile atat de fericite. Ceea ce este insa cert e ca uneori e mai bine sa strangi mana unui campion cu respectul si eleganta cuvenita indiferent de rezultat, decat sa te eschivezi. Sa nu uitam ca meseria asta e foarte frumoasa, dar extrem de dependenta de fibra morala. Cu siguranta, acum e prea tarziu...Campionul merge inainte, iar zarurile au fost aruncate:)!", a scris Anamaria Prodan.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies