Arbitrajele l-au DISPERAT pe Contra! Mai are 5 meciuri pentru salvare! Faza acuzata de roman la meciul cu Atletico:

Autor: Sport.ro
Luni 14 Aprilie 2014, 14:24

	Arbitrajele l-au DISPERAT pe Contra! Mai are 5 meciuri pentru salvare! Faza acuzata de roman la meciul cu Atletico:

►Incepe saptamana mare in fotbal. Se poate intampla ORICE! Miercuri, 20.30: Astra - Petrolul, joi, 20.30: Dinamo - Steaua, in direct la ProTV

Getafe a pierdut cu Atletico Madrid si ramane pe loc retrogradabil in Spania. Contra a declarat la finalul ca si arbitrul i-a ajutat pe rivalii din oras sa se impuna. Atletico a castigat cu 2-0 si conduce in Primera cu 5 etape iniante de final.

"Ne-am ridicat la nivelul lor in prima repriza, ne-a iesit jocul. Nu ne-am apropiat de poarta, dar nici Atletico. Totul s-a schimbat la primul gol, care a fost un cadou pentru ei. A fost o lovitura grea pentru noi si nu am reusit sa ne revenim si sa ne apropiem de poarta. Si daca nu te apropii de poarta nu ai cum sa dai gol", a declarat Contra.

"Va dati seama cum e atmosfera acum in vestiar. Nu ne merge bine, dar trebuie sa ne revenim pentru ca mai avem cinci finale de disputat. Sambata jucam pentru viata noastra si nu e loc de eroare.

Jucatorii nostri sunt foarte tensionati. Avem jucatori de calitate, dar care se tem sa preia mingea. Cand avem mingea ne putem indrepta catre poarta adversa. Insist in fiecare zi ca ei sa fie la increzatori cu mingea", a mai spus Contra.

Suspendat pentru iesirea din meciul cu Valencia, Contra critica din nou arbitrajul din Spania.

"Primul gol m-a deranjat pentru ca a fost un corner la care ne-am aparat bine. La a doua lovitura, Godin a marcat de la distanta. E foarte usor sa dai lovituri libere impotriva noastra pe teren propriu cand jucam cu o echipa mare. Nu vreau sa mai spun altceva despre arbitraje", a incheiat antrenorul roman. 

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies