Ar fi lovitura verii! Ce spune Giovanni Becali despre revenirea lui Alexandru Cicâldău la Universitatea Craiova

Alexandru Cicaldau giovanni becali Mihai Rotaru Universitatea Craiova Stranieri Alex Cicâldău
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Mai 2024, 19:52
Data actualizarii: Luni 27 Mai 2024, 19:55

Universitatea Craiova s-a calificat în turul doi preliminar al Conference League, după ce a învins-o pe Universitatea Cluj la lovituri de departajare, după un 1-1 în prelungiri, în barajul pentru Europa.

Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, a susținut la scurt timp după meciul de pe stadionul "Ion Oblemenco" că și-ar dori să-l readucă pe Alexandru Cicâldău la Craiova, dar a subliniat că salariul ridicat al acestuia face transferul dificil. Fotbalistul a mai evoluat pentru formația din Bănie în perioada 2018-2022.

  • Cicâldău a jucat în acest sezon la Konyaspor, împrumutat de la Galatasaray, unde nu a reușit să se impună.

Cicâldău, dorit de Rotaru

Impresarul lui Cicâldău, Giovanni Becali, a confirmat interesul Craiovei, dar a precizat că atât Cicâldău, cât și Moruțan, vor reveni la Galatasaray pentru pregătirea de vară. Becali a adăugat că viitorul lui Cicâldău la Galatasaray este incert, dar și el este de părere că salariul fotbalistului de bandă rămâne un obstacol major pentru o eventuală revenire la Craiova.

"Cicâldău la Universitatea Craiova este o situaţie grea. E bine că s-a salvat, dar a picat echipa lui Moruţan. Amândoi se vor întoarce la Galatasaray şi vor face pregătirea acolo.

Vom vedea ce gânduri au fiecare. Sunt şi alegerile la Galatasaray. Este acelaşi preşedinte, dar de fotbal se ocupă direct vicepreşedintele, cel care i-a adus pe Icardi şi pe ceilalţi.

Dar nu ştiu dacă mai rămâne acel vicepreşedinte şi dacă investiţiile vor fi de nivelul celor de anul trecut. Vom vedea.

Rotaru îl vrea de mult timp, dar Cicâldău are un salariu atât de mare în cât nu se poate apropia", a spus Giovanni Becali, potrivit Fanatik. 

Cicâldău a fost un jucător important pentru Universitatea Craiova, unde a marcat 33 de goluri și a dat 21 de pase decisive în 129 de meciuri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!