Anunțul lui Giovanni Becali despre viitorul lui Man și Mihăilă la Parma: "Doar în condițiile pe care le cer eu"

Parma Dennis Man giovanni becali valentin mihaila Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Mai 2024, 13:38
Data actualizarii: Luni 27 Mai 2024, 13:43

Parma a obținut accederea în Serie A după ce a încheiat pe primul loc în eșalonul secund.

Dennis Man și Valentin Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A, însă viitorul celor doi internaționali români este incert. Românii mai au contract cu Parma până în 2025, iar ambii spun că vor să continue și în sezonul următor, însă Giovanni Becali a explicat care este stadiul negocierilor cu gruparea italiană.

Impresarul a dezvăluit că cei doi internaționali încă nu și-au prelungit înțelegerile cu Parma, motivând că nu s-a ajuns la un consens în ceea ce privesc condițiile. 

„Nu! Man nu a prelungit contractul, nu a prelungit nici Mihăilă. Suntem în discuții, am avut două-trei discuții, nu ajungem la un numitor comun. Jucătorii vor să rămână la Parma, dar nu în condițiile pe care ni le oferă Parma, ci în condițiile pe care le cer eu”, a spus Giovanni Becali, potrivit Fanatik

Italienii se tem că Dennis Man nu va semna prelungirea contractului cu Parma

”Prelungirea contractului lui Dennis Man este o necunoscută”, au titrat italienii de la Sport Parma.

Jurnaliștii italieni au analizat situația contractuală a lui Dennis Man și au remarcat că, deocamdată, discuțiile cu privire la o nouă înțelegere nu au avansat.

Motivul principal ar fi cerințele uriașe ale fotbalistului, dar și faptul că internaționalul român ar fi dorit la niște cluburi importante din fotbalul german și cel spaniol. Cel mai probabil este vorba despre Borussia Dortmund și Atletico Madrid, despre care s-a scris în trecut că îl doresc pe internaționalul român.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!