"Nu poți să iei nimic de bun!" Cum l-au "taxat" italienii pe Giovanni Becali în "afacerea" Man și Mihăilă

giovanni becali Dennis Man valentin mihaila Stranieri Giovanni Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Mai 2024, 19:16
Data actualizarii: Duminica 19 Mai 2024, 19:16

Contractele românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă expiră în vara anului viitor, iar Parma vrea să le prelungească înțelegerea pentru a nu-i pierde pe gratis.

Italienii au trecut în revistă jucătorii care s-ar putea despărți de Parma după ce echipa a promovat în Serie A, iar printre aceștia s-au număra și Man și Mihăilă.

"Cazul românesc este cel mai important: Man și Mihăilă nu au semnat încă un contract nou, probabil o vor face abia după Campionatul European, deși părțile și-au declarat dragoste reciprocă și interes pentru continuarea colaborării.

Ambii jucători au contracte care expiră în 2025, ceea ce impune o analiză atentă a situației. Însă, niciodată nu poți să iei nimic de bun, mai ales când vine vorba de negocieri cu un agent ca Becali", au scris cei de la SportParma.

Atât Man, cât și Mihăilă au declarat de curând că și-ar dori să continue alături de Parma, însă ambii au menționat că nu se grăbesc să semneze prelungirea.

Ce salariu cere Dennis Man pentru a semna prelungirea

Inter, Napoli, Roma și Dortmund sunt interesate de Man, care a obținut promovarea în Serie A cu Parma.

"Prelungirea contractului lui Dennis Man, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei în drumul către Serie A, continuă să țină capul de afiș la Parma. După cum se știe, atacantul român mai are contract până pe 30 iunie 2025, iar Parma își dorește să îi prelungească înțelegerea cât mai repede cu putință, pentru a nu-l pierde gratis într-un an.

Man a cerut o mărire de salariu și își dorește două milioane de euro pe an, pentru a semna prelungirea. Mai multe informații sunt așteptate în săptămânile următoare, înainte de Campionatul European din Germania, care bate la ușă, unde Man va fi participa alături de naționala României", a notat ParmaLive.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!