Anunțul pe care Ionuț Radu nu voia să îl audă! Echipa care îl urmărea pe portarul român are altă variantă 

Ionut Radu Cremonese Reggina Serie B Stranieri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 16:40
Data actualizarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 16:45

Ionuț Radu (25 ani) își caută din nou echipă, la doar jumătate de an de când a semnat cu Cremonese. 

Portarul român își începuse bine parcursul la Cremonese, însă accidentarea suferită l-a făcut să își piardă postul, iar în această iarnă este nevoit să își caute o nouă echipă. Împrumutat de Inter după gafa imensă care a costat-o titlul, Ionuț Radu nu a mai jucat din 11 noiembrie, de la duelul cu Empoli, 0-2. 

Ionuț Radu a rămas fără una dintre variantele pe care le avea

În cazul lui Ionuț Radu au apărut mai multe speculații legate de echipele care ar fi pe urmele sale. Printre cluburile anunțate de italieni se afla și Reggina, grupare din Serie B care însă pare să se fi reorientat rapid, oficializând deja transferul noului portar. 

Reggina l-a împrumutat pe Nikita Contini (26 ani) de la Napoli, astfel că varianta transferului lui Ionuț Radu este scoasă din calcul. Viitorul portarului român rămâne incert încă, presa anunțând că există interes pentru el și din partea Speziei, după accidentarea portarului titular, dar și din partea unor cluburi din afara Italiei. 

Ionuț Radu, în atenția Speziei

Șansa lui Ionuț Radu poate veni tot din Serie A. Jeroen Zoet (32 ani), portarul Speziei, s-a accidentat grav și va fi nevoit să absenteze în următoarea perioadă, așa că oficialii clubului caută o soluție. Potrivit calciospezia.it, echipa de pe locul 17 din Serie A îl consideră pe român o variantă viabilă

Ionuț Radu este împrumutat la Cremonese până în vara lui 2023. Goalkeeperul a bifat 10 meciuri în toate competițiile în acest sezon, 9 în campionat și unul în Cupa Italiei, în care a încasat 20 de goluri. Doar într-o singură partidă a reușit să păstreze poarta intactă, în etapa a cincea cu Sassuolo, 0-0. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!