VIDEO Anunț surprinzător în cazul lui Florin Niță: "Vă spun în premieră că am reziliat contractul!"

Florin Niță (35 de ani) a ajuns într-o situație ingrată la echipa de club, Sparta Praga, iar experimentatul goalkeeper nici nu a mai prins echipa națională pentru acțiunea din această lună.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Septembrie 2022, 13:13
Data actualizarii: Vineri 23 Septembrie 2022, 13:13

Niță a apărut ultima oară în echipa Spartei la un meci cu Slovacko (0-4), disputat pe 21 noiembrie 2021. Ulterior, a fost trecut pe banca de rezerve și mai apoi exclus din lot.

Bogdan Apostu: "Am reziliat contractul cu Florin Niță. El a refuzat anumite opțiuni bune"

Sparta Praga a ajuns acum să aibă nu mai puțin de cinci portari în lot, iar Florin Niță, în ciuda faptului că nu mai prinde lotul echipei, a rămas la formația din Cehia și după fereastra de mercato din vară. Impresarul Bogdan Apostu declara, în această vară, că îi va găsi o nouă echipă lui Niță, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

După încheierea ferestrei de mercato, Niță a decis să rămână la Sparta Praga și a încheiat colaborarea cu impresarul Bogdan Apostu. Anunțul este făcut chiar de agent, care a explicat ce s-a întâmplat în această vară cu portarul român.

"Vă spun un lucru în premieră: am reziliat contractul cu Florin. Au existat anumite discuții și începând cu săptămâna trecută nu îl mai reprezint oficial. Asta nu înseamnă că nu am rămas în relații foarte bune. Din păcate, nu a fost să fie în perioada asta de transferuri.

Am mai spus-o, au existat oferte. N-aș vrea să dau din casă. Eu îl apreciez foarte mult pe Florin. El a a ales să refuze anumite opțiuni bune și am ales să încheiem această colaborare. Eu sper să-și găsească o echipă pe măsura valorii sale și să evolueze la nivelul la care merită", a declarat Bogdan Apostu.

Edi Iordănescu a explicat de ce nu l-a mai convocat pe Florin Niță

La conferința de presă de ieri, selecționerul României a fost întrebat de ce nu l-a mai convocat pe Florin Niță, iar Edi Iordănescu a explicat că portarul nu a mai apărat de aproape un an la Sparta Praga.

"În cazul lui Florin Niță, după membrii importanți din familia lui, următoarea persoană cu care a vorbit cel mai mult la telefon am fost eu. Din păcate, lumea vorbește de multe ori în necunoștință de cauză și mă întristează. Puțină lume știe că el nu mai e nici măcar în procesul de pregătire al echipei sale. 

E un an de zile de când nu a mai evoluat pentru club. Noi l-am adus la ultimele acțiuni, dar, cu cât îmi este de drag, cu atât el trebuie să înțeleagă că e important să își rezolve situația la echipa de club, iar apoi are ușa deschisă la echipa națională", a spus Edi Iordănescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!