Al Ahli Dubai Ioan Andone Stranieri

Andone, prima victorie cu Al Ahli Dubai!

Antrenorul Ioan Andone a obtinut, luni, prima victorie cu actuala sa formatie, Al Ahli Dubai, dupa ce a dispus, in deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), de Emirates, in etapa a treia a campionatului Emiratelor Arabe Unite.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Octombrie 2009, 18:22
Data actualizarii: Luni 19 Octombrie 2009, 18:24

In urma acestei victorii, Al Ahli Dubai, care nu avea niciun punct dupa doua etape, a urcat pana pe pozitia a noua a clasamentului, care cuprinde 12 formatii.
Conducerea FC Dinamo doreste ca antrenorul Ioan Andone sa revina la conducerea tehnica a gruparii "alb-rosii", dupa ce Dario Bonetti a fost demis in urma cu doua saptamani.

Presedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca va pleca in Emiratele Arabe Unite pentru o serie de intalniri de afaceri, fiind posibil sa se intalneasca si cu patronul echipei Al Ahli pentru a-l convinge sa-i rezilieze contractul lui Andone.

Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, miercuri, ca Ioan Andone nu isi poate rezilia contractul cu gruparea din Emiratele Arabe Unite, Al Ahli Dubai pana in luna mai a anului viitor, de pregatirea echipei "alb-rosii" urmand sa se ocupe Ion Marin.

Modifică setările cookies