Laurentiu Reghecampf Al Hilal Arabia Saudita Stranieri

Amenintat de unii, protejat de altii! Reghe a fost primit ca un SALVATOR la Al Hilal: "In Reghecampf we trust!"

Laurentiu Reghecampf, fostul antrenor al Stelei, a ajuns in cursul noptii la Riyadh, in Arabia Saudita, unde a fost asteptat ca un "seic" de fanii lui Al Hilal. Galeria FOTO cu primirea facuta de fanii arabi este AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Mai 2014, 08:16
Data actualizarii: Vineri 30 Mai 2014, 08:57

Laurentiu Reghecampf, antrenorul care a dus ultimele doua titluri ale Ligii I in vitrina Stelei, reusind sa califice echipa si in grupele Ligii Campionilor in ultimul sezon, a ajuns azi-noapte in capitala Arabiei Saudite, unde a fost intampinat de sute de fani ai lui Al Hilal.

Numit in functie in locul lui Sami Al Jaber, o legenda a clubului Al Hilal, Reghecampf a fost primit mult mai bine decat se astepta, acesta fiind intampinat de un numar foarte mare de fani, "inarmati" cu steaguri, fulare, dar si cu postere cu noul lor antrenor.

Mutarea lui Reghecampf la Al Hilal a nascut o serie de proteste in cursul zilelor trecute, cand mai multi fani au ales sa ia atitudine impotriva demiterii lui Sami Al Jaber. "Daca vii aici, te ucidem", asa suna doar una dintre amenintarile incredibile scrise de fanii lui Al Hilal pe Twitter, cei care au creat si un hashtag special "#No_To_Reghecampf_Yes_To_Sami".

Cu toate acestea, fanii lui Al Hilal par sa isi fi schimbat perceptia, lasand deoparte amenintarile si primindu-l cum bratele deschide pe antrenor. Chiar daca exista inca destui contestatari in randul suporterilor, acesta fiind in continuare siguri ca Prinul Abdulrahman a gresit atunci cand l-a demis pe Sami Al Jaber, numarul suporterilor care cred in sosirea lui Reghecampf este unul destul de mare.

De altfel, acestia au facut raspuns si ei printr-un hashtag special, afirmandu-si increderea totala pentru noul lor tehnician: "#In_Reghecampf_We_Trust".

Modifică setările cookies