"Am vorbit cu Mutu, mi-a spus ca transferul s-ar putea face!" A picat varianta India? Anuntul care ii ia pe toti pe nepregatite 

"Am vorbit cu Mutu, mi-a spus ca transferul s-ar putea face!" A picat varianta India? Anuntul care ii ia pe toti pe nepregatite 

Transferul lui Mutu in India, la Pune City, echipa lui Salman Khan este destul de incert in acest moment.

Duminica incepe noul campionat de fotbal din India, iar Mutu nu a semnat inca cu Pune City. In Italia apar si versiuni surpriza. Mutu s-ar indrepta spre Fiorentina.

"Am vorbit cu Adrian si mi-a confirmat ca exista aceasta posibilitate (n.r.: revenirea la Fiorentina. Nu este ceva sigur, depinde de mai multe lucruri, dar este o ipoteza concreta, iar parerea mea este va fi util la Fiorentina.", a declarat Francesco Flachi, un fost jucator al Fiorentinei, pentru RTV 38.

In tot acest timp, Viola News scrie ca: "Viitorul lui Adi Mutu nu va fi in India. Indian Times scrie ca Mutu nu a ajuns la un acord cu Pune City.  Fiorentina monitorizeaza situatia"

Conform Times of India, Mutu se afla in acest moment pe lista jucatorilor si managerilor care au fost aproape de India, insa mutarile nu s-au concretizat.

Alaturi de Mutu mai sunt si Fabio Cannavaro, Ruud Gullit, Steve Clarke, Ciro Ferrara, Eidur Gudjohnsen, Milan Baros si Juninho.

De asemenea, si ale nume au aparut pe lista de transferuri a cluburilor din India: Ronaldinho, Michael Owen, Raul Gonzalez, Diego Forlan, Massimo Ambrosini, Juninho, Edgar Davids.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies