Mutu, gata de aventura la Bollywood! "Briliantul" si-a rezolvat problemele cu viza si va putea merge langa Del Piero si Trezeguet

Mutu, gata de aventura la Bollywood! "Briliantul" si-a rezolvat problemele cu viza si va putea merge langa Del Piero si Trezeguet

Plecat de la Petrolul dupa doar cateva luni petrecute pe Ilie Oana, Mutu a semnat cu Pune City, echipa din superliga indiana.

Noua aventura a lui Mutu e gata sa inceapa. Ajuns la un acord cu sefii formatiei indiene Pune City, Adrian Mutu trebuia sa fie la Delhi pe 5 octombrie, insa fotbalistul a intampinat mai multe probleme in a obtine viza pentru India.

"Briliantul" nu a reusit sa obtina viza pe data de 28 septembrie din cauza unor documente lipsa, insa totul s-a rezolvat in cele din urma, noteaza Ziarul Ring.

Potrivit sursei citate, Mutu a reusit sa obtina dreptul de a merge in India, astfel ca, cel mai probabil, acesta va ateriza la New Delhi peste doua zile, cand li se va alatura celorlalte vedete din I-League - Del Piero, Trezeguet, Pires sau Ljunberg.

"Mutu a fost pe 28 septembrie la un interviu la domnul consul. Au fost mici inadvertente si nu a primit viza pe loc. Totul s-a rezolvat si-l asteptam la data pe care v-am spus-o pentru a ridica toate documentele legale", a spus un reprezentant al Ambasadei Indiei la Bucuresti, citat de Ziarul Ring.

In India, Mutu va juca cel putin trei luni, acesta urmand sa activeze pentru Pune City. Fostul jucator al nationalei va fi antrenat de italianul Franco Colombo si ii va avea colegi pe Trezeguet si Katsouranis.

Din ianuarie, Mutu ar putea fi imprumutat pentru o scurta perioada la Fiorentina, noteaza presa din Italia, echipa pentru care atacantul a mai jucat intre 2006 si 2011.

500 de mii de euro va castiga Adrian mutu in cele 3 luni pe care le va petrece in India

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies