"Am ramas uimit!" Interviu spectaculos cu Galca in El Mundo Deportivo: Sagetile indirect trimise catre Steaua si planul FABULOS pe care il are in Barcelona

"Am ramas uimit!" Interviu spectaculos cu Galca in El Mundo Deportivo: Sagetile indirect trimise catre Steaua si planul FABULOS pe care il are in Barcelona

Galca a vorbit pentru El Mundo Deportivo despre primele sale saptamani in Barcelona, ca antrenor al lui Espanyol.

Pentru Galca, obiectivul din 2016 la Espanyol va fi terminarea in primele 10 echipe din campionat si castigarea Cupei Spaniei:

"Am semnat pe jumatate de an, dar contractul imi va fi extins automat daca termin in primele 10 din campionat."

"Nu m-as fi asteptat ca totul sa decurga atat de repede. M-am implicat imediat in munca si in filosofia mea de fotbal. A doua zi am avut meci de Cupa si eram obligati sa castigam ca sa ramanem in competitie. Am avut putin timp la dispozitie, dar totul a mers bine. Am gasit mult mai multa intelegere decat m-as fi asteptat. Am fost surprins sa vad ca jucatorii au acceptat rapid felul in care vad eu fotbalul"

"Sa castigam Cupa va fi greu, dar nu imposibil. Primul lucru va fi sa o batem pe Barcelona, nu va fi usor. Avem mult de muncit si sa fim pregatiti mental.", a declarat Galca.

Espanyol are o noua arena, iar Galca vorbeste despre importanta acestui aspect. Cand antrena la Steaua, echipa isi pierduse dreptul de a juca pe Ghencea, dar si sigla si numele.

"Sunt destule schimbari la Espanyol fata de momentul in care am plecat. E o structura noua, e un stadion, un oras apropiat de sport. Am fost uimit in prima zi pe Cornella-El Prat. Este foarte important sa ai casa ta, asta inseamna identitate. Ma identific complet cu Espanyol, sunt foarte mandru de aceasta echipa"

"Am revenit acasa. Barcelona este un oras extraordinar. Este cel mai bun din lume, aici s-au nascut copiii mei si aici am amintiri frumoase", a declarat Galca pentru El Mundo Deportivo.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lung șir de erori în intervenția din Onești. Victimele au murit în chinuri
BRAT

Modifică setările cookies