VIDEO Alexandru Cicâldău, gol spectaculos și pasă de gol pentru pentru Al Ittihad. Românul a ajuns la a treia reușită pentru arabi

Alexandru Cicaldau Al Ittihad Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 16:40
Data actualizarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 17:12

Al Ittihad a jucat în etapa a 14-a din campionatul intern cu Al Bataeh și a obținut un rezultat de egalitate. 

Formația la care evoluează Alexandru Cicâldău a făcut 2-2, într-o partidă în care internaționalul român a bifat un gol și un assist. 

În urma acestui rezultat, Al Ittihad se află pe locul opt în clasament, cu 21 puncte, la doar șase puncte în spate față de liderul Al Ahli Dubai.

Pentru Alexandru Cicâldău este al treilea gol reușit în Emiratele Unite Arabe, de la împrumutul de la Galatasaray.

Adrian Iencsi: "Noi ne bazăm pe Cicâldău la echipa națională!"
 

Adrian Iencsi (47 ani) este un fan declarat al lui Alexandru Cicâldău, pe care-l considera un component important pentru echipa națională. Iar decizia jucătorului de a evolua pentru Kalba Union Football Club, chiar și împrumut, l-a uimit. 

"E unul dintre favoriții mei. E un jucător foarte inteligent. Nu mă așteptam să plece în Emirate. Mă așteptam să rămână la Galatasaray, el a avut evoluții bune. E un jucător eficient, eu așa îl vedeam. Se pare că dacă a ales țările arabe, chiar și împrumut, la vârsta lui ... Noi ne bazam pe el și la echipa națională foarte mult", a declarat Adrian Iencsi la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!