louis munteanu Echipa Nationala Fiorentina Gheorghe Hagi primavera Stranieri

Încă un rateu al lui Hagi? Atacantul transferat în Serie A are doar două goluri în tot sezonul, și acelea la Primavera

Fiorentina a plătit 1,7 milioane de euro pentru Louis Munteanu în toamna lui 2020, dar vârful de aproape 20 de ani nu a debutat încă la prima echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Aprilie 2022, 17:29
Data actualizarii: Marti 12 Aprilie 2022, 17:29

Louis Munteanu, care va împlini 20 de ani în iunie, a fost transferat în toamna lui 2020 de Fiorentina de la Viitorul lui Gheorghe Hagi pentru suma de 1,7 milioane de euro.

Atacantul nu a debutat încă la prima echipă Viola și de jucat a făcut-o doar la formația de tineret, acolo unde însă a marcat doar de două ori în acest sezon: prima dată în campionatul Primavera, într-un 2-3 cu Torino anul trecut, apoi încă o dată, din penalty, în sfertul de finală 2-1 cu SPAL Ferrara din Coppa Primavera, disputat în februarie.

Situație ciudată pentru Louis Munteanu la Fiorentina

Louis Munteanu, titular în naționala Under 20 în eșecurile 0-5 cu Elveția și 1-2 cu Norvegia din martie, are o situație destul de ciudată la Fiorentina.

La cei 19 ani împliniți vara trecută, el este deja un jucător ”fuori quota” pentru o competiție Under 19, așa cum este campionatul Primavera. 

În același timp însă este considerat de antrenorul Vincenzo Italiano încă necopt pentru Serie A și nu a fost folosit nici atunci când atacanții de la prima echipă au fost accidentați.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies