FOTO ȘI VIDEO Alberto Gilardino, un domn! Ce a declarat antrenorul de la Genoa după ratările monumentale ale lui George Pușcaș

George Puscas Alberto Gilardino Echipa Nationala Genoa ratari Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Noiembrie 2023, 14:35
Data actualizarii: Joi 09 Noiembrie 2023, 14:54

Atacantul naționalei României s-a remarcat în acest sezon doar prin ocaziile nefructificate din Serie A.

În 5 apariții în acest sezon din Serie A, George Pușcaș a strâns doar 51 de minute la Genoa și s-a remarcat prin câteva ratări uluitoare, precum cea în fața portarului de conjunctură de la AC Milan, Olivier Giroud, sau cea din ultima etapă de campionat, în finalul meciului cu Cagliari.

Întrebat despre atacantul român în conferința de presă de joi după-amiază, antrenorul genovez Alberto Gilardino, campion mondial în 2006 cu naționala Italiei, a oferit următorul răspuns:

”Pușcaș și Ekuban sunt doi jucători foarte importanți pentru echipă și trebuie tratați ca atare. 

Ei se antrenează zi de zi, sunt gata să-și facă datoria pentru grup, cred că există la fiecare conștientizare și dorință de a demonstra.

I-am spus lui George (n.r. - după ocazia monumentală din meciul cu Cagliari) că ar fi mai rău dacă nu ar ajunge în astfel de situații”.

George Pușcaș, ratare uriașă și nota 4,5 în Cagliari - Genoa 2-1

Intrat pe teren în minutul 59 în Cagliari - Genoa din ultima etapă, George Pușcaș a ratat o ocazie majoră de a înscrie în prelungirile partidei. 

Atacantul naționalei României a fost găsit liber în careu, a preluat, însă a șutat în piciorul lui Simone Scuffet, fostul portar de la CFR Cluj.

"Pușcaș a intrat pe teren pentru a schimba modul în care acționează atacul celor de la Genoa, dar, de fapt, nu a fost deloc implicat în meci.

A avut în picior mingea pentru a egala, însă a risipit incredibil șansa avută", au scris italienii de la CalcioMercato despre Pușcaș, pe care l-au notat cu 4,5.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!