VIDEO ”George Pușcaș și-a ratat șansa”! Italienii, nemiloși după ultimele prestații ale atacantului de la Genoa

George Puscas Albert Gudmundsson Alberto Gilardino Genoa Mateo Retegui Stranieri George Pușcaș are un sezon dezastruos la Genoa
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Noiembrie 2023, 10:41
Data actualizarii: Miercuri 08 Noiembrie 2023, 10:45

Românul nu a reușit să profite de absența lui Mateo Retegui de la echipa antrenată de Alberto Gilardino.

”Genoa, atac afon: fără Retegui, doar Gudmundsson este singurul care mai face ceva”, titrează Il Secolo XIX, care face o radiografie a liniei ofensive de la echipa antrenată de Alberto Gilardino:

”Probleme în față pentru Grifon, cu Gilardino obligat să renunțe la Retegui din cauza unor probleme de sănătate (se speră că va reveni după pauza prilejuită de meciurile naționalei).

Fără Retegui, Gila este dependent de golurile lui Gudmundsson (n.r. - marcator în fiecare dintre ultimele cinci meciuri din Serie A).

Ekuban și Pușcaș și-au ratat șansele care le-au fost date până acum”.

George Pușcaș, spre Serie B

În acest sezon, atacantul român a bifat doar cinci apariții în campionat pentru Genoa. 

De șase ori a fost lăsat pe bancă și a intrat doar pe parcurs, strângând doar 51 de minute, fără gol marcat și cu ratări uluitoare, inclusiv una în fața portarului de conjunctură de la AC Milan, Olivier Giroud.

Bari, din Serie B, va încerca să-l aducă la club pe George Pușcaș în perioada de mercato din iarnă. 

E singurul jucător pe care și-l doresc italienii pentru a-și consolida linia ofensivă, scrie Tuttomercatoweb.

George Pușcaș, ratare uriașă și nota 4,5 în Cagliari - Genoa 2-1

Intrat pe teren în minutul 59 în Cagliari - Genoa din ultima etapă, George Pușcaș a ratat o ocazie majoră de a înscrie în prelungirile partidei. 

Atacantul naționalei României a fost găsit liber în careu, a preluat, însă a șutat în piciorul lui Simone Scuffet, fostul portar de la CFR Cluj.

"Pușcaș a intrat pe teren pentru a schimba modul în care acționează atacul celor de la Genoa, dar, de fapt, nu a fost deloc implicat în meci.

A avut în picior mingea pentru a egala, însă a risipit incredibil șansa avută", au scris italienii de la CalcioMercato despre Pușcaș, pe care l-au notat cu 4,5.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!