"La fel de nebun ca ceilalți!" Ce au înțeles britanicii din declarațiile lui Ioan Becali despre Ianis Hagi

Ianis Hagi Glasgow Rangers ioan becali Stranieri Giovanni Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Iulie 2024, 22:10
Data actualizarii: Luni 08 Iulie 2024, 22:23

Întors în țară după eliminarea României de la Campionatul European de fotbal din Germania, Ianis Hagi se pregătește acum de unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa.

Ianis Hagi se va căsători cu aleasa inimii sale, Elena Tănase, pe data pe data de 14 iulie, în aceeași zi în care se va disputa și finala Campionatului European.

Întrebat dacă va participa la nunta lui Ianis Hagi, Giovanni Becali a declarat pentru Digisport, că va fi prezent, fără îndoială, la eveniment.

  • Giovanni Becali

Apoi, pentru a-și arăta apropierea de fiul "Regelui" și aprecierea pe care i-o poartă acestuia, Giovanni Becali a continuat susținând că ar face orice pentru ca Ianis Hagi să-și găsească o echipă în această vară și că ar fi dispus chiar să dea bani de la el pentru ca acest lucru să se întâmple.

"Da, merg. Merg cu soția mea. Cu cea mai mare plăcere l-aș ajuta să-și găsească echipă. Aș cheltui bani de la mine și de la fratele meu pentru a găsi ceva pentru Ianis.

Are un impresar care e foarte bun cu mine. Are contract cu Rangers și cred că va începe pregătirea cu ei. Sper ca antrenorul să-l considere în continuare un om de bază", a spus Giovanni Becali.

Declarații lui Giovanni Becali au făcut valuri în Regat

Britanicii au luat de bune declarațiile impresarului și l-au numit "nebun, ca toți ceilalți".

"Comentariile făcute astăzi de agentul lui Ianis Hagi, Ioan Becali, sunt printre cele mai ciudate pe care le-am văzut, iar asta având în vedere că tatăl său a avut și el unele ieșiri cel puțin interesante în trecut.

Asta e cu adevărat o declarație excentrică - de la 'Îi voi cheltui o parte din banii mei pentru a-i găsi o echipă nouă' la 'Sper ca Rangers să-l păstreze'.

Înțelegem, cultura din România este puțin diferită de a noastră, iar pe lângă unele excentricități, s-ar putea ca unele lucruri să se fi pierdut în traducere. Oricum ar fi, agentul lui Hagi pare la fel de nebun ca ceilalți.

Oricum, șansele ca Hagi să fie rechemat complet la Rangers sunt foarte mici - se va alătura echipei pentru pre-sezon când va fi pregătit, dar se fac mișcări mari pentru a-i găsi un club nou pentru noul sezon.

Se pare că bătrânul Becali își va băga mâna în propriul buzunar și în buzunarul fratelui său pentru a finanța acest lucru", au scris cei de la Ibroxnoise.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!