Ioan Becali, gata de un gest neașteptat pentru transferul lui Ianis Hagi. Ce urmează pentru jucătorul lui Rangers

ioan becali Ianis Hagi rangers Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 11:28
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 11:30
Impresarul Ioan Becali a vorbit despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi din această vară.

Ianis Hagi, folosit în toate cele patru meciuri de la EURO 2024, de două ori titular și de două ori intrat pe parcurs, a obținut penalty-ul transformat de Răzvan Marin în meciul cu Slovacia, din grupe (1-1). Mijlocașul lui Rangers a fost răsplătit cu un nou meci în primul 11, contra Olandei (0-3), însă prestația sa nu s-a mai ridicat la același nivel.

Ioan Becali: "Aș cheltui bani de la mine și de la fratele meu numai să putem să găsim ceva pentru Ianis"

Decarul naționalei României are parte acum de o scurtă vacanță, iar ulterior ar urma să revină la Rangers, club alături de care mai are doi ani de contract.

Impresarul Ioan Becali spune că ar face orice pentru a-l ajuta pe Ianis Hagi să își găsească o nouă echipă, inclusiv "aș cheltui bani de la mine și de la fratele meu". Totuși, agentul susține că mijlocașul ar urma să înceapă noul sezon tot la Rangers.

"Da, sunt invitat la nunta lui Ianis Hagi și voi merge cu soția mea, cum să nu? Cu cea mai mare plăcere l-aș ajuta să-și găsească echipă. Aș cheltui bani și de la mine, și de la fratele meu, de la oricine numai să putem să găsim ceva pentru Ianis.

Ianis are un impresar care e foarte bun prieten cu mine și vom vedea. El are contract cu Glasgow Rangers, cred că va începe pregătirea cu ei și sper ca antrenorul să-l considere în continuare un om de bază", a spus Ioan Becali, la Digisport.

Barry Ferguson: ”Probabil că antrenorul a văzut destul încât să creadă că Hagi poate fi important pentru Rangers!”

În ultimele luni s-a vehiculat că cel mai probabil Ianis Hagi va fi nevoit să își găsească o nouă echipă în această vară. Chiar fotbalistul declara înainte de startul turneului final că și-a pus agenții să îi caute o nouă destinație.

Totuși, se pare că poate avea loc o răsturnare de situație. Barry Ferguson, fostul fotbalist al lui Rangers, a fost impresionat de prestațiile lui Ianis Hagi de la turneul final și crede că în aceeași situație se află și Philipe Clement, care ar putea decide să îl păstreze pe internaționalul român la echipă.

”Până când nu a început EURO și nu l-am văzut cum își reprezintă țara, am uitat că Ianis Hagi este încă un jucător al lui Rangers.

Philippe Clement a urmărit cu siguranță fiecare minut, iar antrenorul probabil că a văzut destul încât să creadă că Hagi poate fi un jucător important. Îmi amintesc că mi s-a părut ciudată graba lui Michael Beale de a scăpa de Hagi. (...)

Probabil că Hagi va primi mai mult timp liber, dar mi s-a părut un tânăr care vrea să revină la treabă cât mai repede și să îl impresioneze pe noul antrenor. Nu am avut niciodată dubii în legătură cu talentul său și, în ultimele săptămâni, a arătat că este pregătit să impresioneze din nou.

Hagi nu mai este un copil, este un jucător internațional cu experiență și nu am nicio îndoială că are ce oferi”, a spus Barry Ferguson, fostul jucător al lui Rangers, pentru Daily Record.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!