GALERIE FOTO Adrian Mazilu, dat dispărut! La câte etape consecutive pe bancă a ajuns atacantul împrumutat de Brighton la codașa Vitesse Arnhem

Adrian Mazilu Brighton Hove Albion Edward Sturing Farul Constanta Vitesse Arnhem Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Februarie 2024, 23:02
Data actualizarii: Duminica 25 Februarie 2024, 23:01

Vârful care impresiona la Farul Constanța nu există în acest moment în fotbalul european.

Transferat de la Farul Constanța la Brighton & Hove Albion, care l-a împrumutat la Vitesse Arnhem, Adrian Mazilu a ajuns abonat la banca de rezerve la penultima clasată din Eredivisie.

Atacantul a bifat 4 minute la debutul din ianuarie, dar de atunci a fost uitat pe bancă în toate etapele din februarie, patru la număr.

Și duminică, în victoria oarecum surprinzătoare a lui Vitesse Arnhem, 2-1 în deplasare la Excelsior Rotterdam, Adrian Mazilu nu a fost folosit deloc de antrenorul Edward Sturing.

Vitesse își punea toate speranțele în Mazilu

Mazilu a fost cumpărat de Brighton de la Farul Constanța vara trecută, pentru suma de 3,5 milioane de euro, însă englezii au fost de acord să-l mai lase la echipa lui Gică Hagi până în această iarnă. 

După ce înțelegerea cu Farul a expirat, Mazilu a mers în Anglia, însă nu a stat mult timp acolo, fiind împrumutat în Olanda, la Vitesse, pentru a câștiga experiență într-un campionat mai puțin intens decât Premier League.

”Vitesse este disperată să găsească un atacant care să înscrie goluri. Said Hamulic a plecat deja. Joel Voelkerling Persson nu corespunde, iar Andy Visser este încă tânăr. Săptămâna trecută, Vitesse l-a împrumutat pe românul Adrian Mazilu de la Brighton, un jucător care poate juca în fața atacantului sau pe flancuri”, scria luna trecută publicația vi.nl.

Video - Ciprian Marica despre Adrian Mazilu

Clasamentul din Eredvisie

Vitesse Arnhem este penultima în clasamentul din Olanda, locul 17 din 18, care retrogradează direct.

Standings provided by Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!