Anunțul englezilor despre Adrian Mazilu, la 10 luni după transferul de 3 milioane de euro

Adrian Mazilu Brighton Vitesse Arnhem Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2024, 16:30
Data actualizarii: Vineri 17 Mai 2024, 16:28

Adrian Mazilu (18 ani), fotbalistul împrumutat de Brighton la Vitesse, ar trebui să revină la formația din Premier League în această vară.

Mazilu a fost cumpărat de Brighton în vara anului trecut, de la Farul, pentru 3 milioane de euro, însă tânărul fotbalist ofensiv a fost lăsat încă șase luni, sub formă de împrumut, la echipa lui Gică Hagi. În ianuarie, Adrian Mazilu a fost cedat temporar la Vitesse Arnhem, club din Eredivisie la care a jucat foarte puțin și care a retrogradat.

Englezii anunță că Adrian Mazilu va fi împrumutat din nou de Brighton

Adrian Mazilu a fost folosit în doar patru partide la Vitesse: o singură dată titular, în Cupă, când a jucat o repriză, și de trei ori câte aproximativ 10 minute în Eredivisie. Mai mult, Vitesse a retrogradat după ce a fost depunctată în aprilie cu 18 puncte. 

În această vară, Mazilu ar trebui să revină la Brighton, însă presa engleză anunță că sunt șanse mari ca românul să fie împrumutat din nou la un alt club.

"Românul în vârstă de 18 ani a avut parte de puține momente în care a putut impresiona la Vitesse Arnhem. Cumpărat de la Brighton pentru aproximativ două milioane de lire sterline și considerat un talent pentru viitor, se pare că extrema dreapta va fi împrumutată la un alt club pentru a-și continua dezvoltarea", scrie Sussex Express.

  • Mazilu ar fi o țintă a campioanei FCSB, însă clubul bucureștean ar trebui să achite cel puțin jumătate din salariul de 400.000 de euro pentru a-l împrumuta de la Brighton. (DETALII AICI)
  • De împrumutul lui Adrian Mazilu de la Brighton ar fi interesată și CFR Cluj, formație la care a revenit recent Dan Petrescu. (DETALII AICI)

Gică Hagi: "Ce vină am eu când Mazilu ajunge la ultima clasată și nu joacă?"

În luna martie, Gică Hagi, antrenorul Farului a vorbit, printre altele, și despre Adrian Mazilu, despre care a precizat că nu există răspuns pentru puținele minute înregistrate de fotbalist în Olanda.

"Ce vină am eu când Mazilu ajunge la ultima clasată și nu joacă? Pentru că nu-l bagă antrenorul? Scuzați-mă, nu există răspuns. 

Un jucător care a demonstrat și a jucat la o echipă care a ieșit campioană și a ieșit în play-off cel mai bun jucător tânăr și apoi nu mai joacă în Olanda! 

La mine jucătorul decide în teren. Noi jucăm fotbal bun!”, spunea Gică Hagi, într-o intervenție la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!