Adi Popa reading Stranieri

Adi Popa, DAT DISPARUT de fanii lui Reading. Doar 8 minute in prima luna: "De ce a fost adus?"

Adi Popa asteapta in continuare primul meci ca titular la Reading. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Februarie 2017, 10:15
Data actualizarii: Luni 20 Februarie 2017, 10:15

Adus de la Steaua pe 500.000 de lire, Adi Popa a prins doar 8 minute intr-o luna la Reading. Mijlocasul roman ii face curiosi atat pe fani, cat si pe jurnalistii locali. Acestia se intreaba de ce a fost adus jucatorul roman, in conditiile in care pe postul sau sunt doi dintre cei mai buni jucatori de la Reading.

"Venirea lui Adi Popa a pus sub semnul intrebarii bugetul real de transferuri al lui Reading, intr-un moment cand fanii asteptau transferuri sonore. sefii au preferat sa dea 500.000 de lire pe un roman necunoscut, care avea insa avantajul ca a jucat la cea mai titrata echipa din Romania, Steaua. Mutarea a fost surprinzatoare, in conditiile in care acesta joaca aripa, cu precadere in dreapta. in masura in care Garath McCleary si Roy Beerens sunt intr-o forma deosebita, primul fiind chiar golgheterul echipei si unul dintre cei mai creativi jucatori din lot, se pune intrebarea de ce a fost adus Popa. Nu este doar o varianta de back-up pentru accidentarea lui Callum Harriott, pentru ca altfel nu am fi asistat la un transfer definitiv, ci s-ar fi cautat o solutie de imprumut a unui jucator", scrie sbnation.com.

Popa a jucat doar 8 minute in remiza cu Barnsley, iar in rest a stat pe banca si nu a fost folosit cu Brentford, Ipswich si Birmingham. Reading joaca maine in Championship cu Huddersfield Town. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!