"A fost greu!" Dezvaluirile lui Pantilimon in presa engleza. Prin ce a trecut dupa despartirea de Manchester City

"A fost greu!" Dezvaluirile lui Pantilimon in presa engleza. Prin ce a trecut dupa despartirea de Manchester City

Adus de Manchester City in Anglia, Pantilimon si-a dat restat in cariera odata cu transferul la Sunderland in aceasta vara.

Portarul roman a sperat ca odata cu transferul la Sunderland sa prinda si postul de titular, dar asta nu s-a intamplat atat de repede pe cat si-ar fi dorit. Intr-un interviu pentru Sunderland Echo, Pantilimon povesteste:

"A fost greu in primele luni, dar am avut sustinerea coechipierilor si a echipei tehnice. Te ajuta sa ai oameni care te sustin. Am avut de asteptat cateva luni pentru debut, dar sper sa imi ajut echipa si sper sa devin mai bun in fiecare zi."

"Pentru mine este important sa continui pe acest drum si sa obtin rezultate bun. Este important sa avem competitie in echipa, pentru ca este singurul mod in care te poti imbunatati. Muncim impreuna si ne antrenam impreuna. Este un mare coleg"

"Era important pentru noi sa acumulam puncte dupa victoria din deplasare cu Crystal Palace si sa devenim din ce in ce mai buni. Trebuia sa continuam in acelasi mod. Nu este suficient sa obtii o victorie si apoi sa te opresti."

"Am facut o treaba buna cu Everton. La Southampton a fost un accident. Nu ne place sa vorbim despre asta. S-a intamplat, a fost greu, dar recrearea a fost cea mai importanta. Ne-am recuperat bine, ne-am eliberat mintile si trebuie sa devenim mai puternici", a spus Pantilimon.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies