TOP 3 cele mai frumoase goluri marcate de Romania la Mondialul Pustilor. Juniorii Luceafarului au obtinut cea mai buna performanta in istoria participarilor noastre

Danone Cupa Hagi Danone Danone Nations Cup Luceafarul Cluj Stralucim pentru visul american
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Septembrie 2017, 23:55
Data actualizarii: Luni 25 Septembrie 2017, 00:04

Romania s-a clasat pe locul 4 din 32 de participante la Danone Nations Cup 2017, turneu desfasurat la New York. Mexicul, echipa care a invins Romania, a fost marea castigatoare.

Pustii Luceafarului Cluj, reprezentanta Romaniei la Danone Nations Cup 2017, cea mai tare competitie din lume dedicata copiilor de 10-12 ani, au facut un turneu final entuziasmant. Ei s-au oprit in finala mica a competitiei, unde au fost invinsi de Maroc. Romania s-a clasat pe locul 4.

TOP 3 goluri marcate de Romania la DNC 2017

Locul 1 - golul marcat de golgheterul Romaniei, decarul Andrei Vînau, in finala mica jucata cu Maroc. Andrei a marcat 6 goluri la New York.

Locul 2 - Andrei Vînău. Golul victoriei in revenirea fabuloasa cu Ungaria. Am batut 2-1, ambele goluri reusite in ultimele 5 minute.

Locul 3 - Golul dat de Alin Ferenți in ultimul minut al meciului cu Austria din optimi, prin care am reusit calificarea in sferturi.

12 copii are echipa noastra, iar ei au marcat 12 goluri pentru Romania

Andrei Vînau - 6 reusite
Matei Moraru - 2 reusite
Alin Ferenți - 1 gol
Raul Nistor - 1 gol
Darius Nistor - 1 gol
Răzvan Fleșer - 1 gol

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!