Dani Alves, coleg de celulă cu Coutinho! Brazilianul a jucat primul său meci în închisoare 

Dani Alves Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 09:06
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 09:07

Dani Alves (39 ani) este închis în Barcelona de o săptămână, după acuzațiile grave ce i-au fost aduse. 

Brazilianul a fost acuzat că a violat o tânără de 23 de ani, la sfârșitul lunii decembrie, într-o discotecă din Barcelona. Dani Alves va rămâne închis până în momentul în care se ajunge la un verdict în cazul său, judecătoarea refuzându-i cauțiunea. 

Conform La Vanguardia, citați de sport.es, fotbalistul nu este favorizat în închisoare și nici nu are parte de măsuri speciale. Alves împarte celula cu bodyguard-ul lui Ronaldinho, numit Coutinho, care a fost și portar la Sutton. 

Dani Alves a jucat primul meci în închisoare 

Publicația menționată informează că jucătorul nu este foarte comunicativ, însă a preferat să „lase fotbalistul” în afara închisorii, pentru a se putea integra mai rapid printre deținuți. Dani Alves nu dorește să fie vizitat de mama lui, însă, astfel încât să nu fie nevoită „să treacă prin rușinea” de a-l vedea la închisoare, iar starea sa emoțională nu ar fi deloc bună. 

Dani Alves a jucat însă și primul său meci de fotbal cu colegii din închisoare, ridicându-se la nivelul așteptărilor când a venit vorba de prestația sa. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!