Dani Alves, mesaj războinic direct din închisoare: „Nu mă sperie nimic!” 

Dani Alves Barcelona inchisoare Stiri Dani Alves
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 21:33
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 21:36

Dani Alves a oferit primul mesaj de când a fost închis, după acuzele de la finalul lui 2022. 

Brazilianul a fost acuzat că a violat o tânără de 23 de ani, la sfârșitul lunii decembrie, într-un club din Barcelona. Dani Alves (39 ani) va rămâne închis până în momentul în care se ajunge la un verdict în cazul său, după ce judecătorul i-a refuzat cauțiunea. 

Dani Alves, mesaj din închisoare 

Cu toate acestea, Dani Alves este pregătit psihic să înfrunte orice dificultate. Potrivit Marca, fotbalistul trecut pe la Barcelona, Juventus și PSG a transmis că va accepta cu fruntea sus orice decizie a instanței, fie ea și nefavorabilă. 

„Voi accepta orice va veni. Am plecat de acasă când aveam abia 15 ani. Am depășit situații foarte dificile și complicate în viață. Asta va mai fi unul care va trece. Nu mă sperie nimic”, a declarat Dani Alves, conform Marca

Dani Alves a jucat primul meci de fotbal în închisoare 

Publicația sport.es informează că Dani Alves nu este foarte comunicativ în detenție. Fostul jucător al Barcelonei încă încearcă să se adapteze la noua situație din viața sa. 

Dani Alves dorește să treacă singur prin aceaastă perioadă dificilă. Conform aceleiași surse, superstarul nu-i permite mamei sale accesul la vizite, chiar dacă femeia suferă că nu-și poate sprijini fiul în aceste momente cumplite.

Pe lângă tensiune și stres, Dani Alves a avut și momente în care s-a detensionat în detenție. A „furat” toate privirile în primul meci de fotbal pe care l-a jucat alături de colegii săi din închisoare.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!