VIDEO EXCLUSIV „Era zgârcit George Copos?” Poveste memorabilă cu fostul acționar al Rapidului: „A numărat fursecurile!”

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2023, 11:34
Data actualizarii: Joi 02 Februarie 2023, 11:40

Fostul atacant al Rapidului a povestit cum George Copos a redus rația fursecurilor pe care jucătorii trebuiau să le primească la gustare. 

George Copos (69 ani) a renunțat să finanțeze Rapidului de un deceniu. Cu omul de afaceri la cârmă, giuleștenii au câștigat în două rânduri campionatul, în 1999 și 2003, și de 4 ori Cupa României, 1998, 2002, 2006 și 2007.

George Copos economisea și cu fursecurile 

Pe lângă aceste performanțe, George Copos a fost recunoscut și pentru chibzuința pe care o avea când venea vorba de bani. Legat de acest aspect, Robert Niță (45 ani) a povestit că fostul acționar al Rapidului a modificat și rația de biscuiți pe care o aveau jucătorii la gustare. 

„Zgârcit dă bine la public. Eu am mai spus-o de-a lungul timpului, George Copos se identifică cu istoria Rapidului. Dacă nu ești cumpătat nu poți să ajungi la nivelul financiar al lui George Copos. Mie îmi place să zic cumpătat, calculat. George Copos, mulți ani, a însemnat Rapid. Fără el nu devenea o forță și nu avea trecutul din momentul de față. 

La ora 5, după odihnă, coboram la celebrul colazione, unde beai un ceai, o cafea. Îți aduceam doamnele de la restaurant de la Rapid 5-6 fursecuri pe o farfurie, nu era moda cu bufetul suedez. La Rapid nu ar fi prins bufetul sueduz cu George Copos. Înainte de derby-uri, de meciurile importante din cupele europene venea, și lua gustarea cu noi. La un moment dat a numărat fursecurile, câte 6 fursecuri de persoană, și a întreabt doctorul dacă nu e prea mult: 'De ce nu sunt doar 4 pentru că ne umflăm în burtă, mai sunt doar 4 ore până la meci! Domne, mănâncă ăștia așa mult? Și ceai, și cafea și suc, bagă și 6 fursecuri, mai pot să alerge?'. Și întâmplător sau nu, la următorul colazione am avut 4 fursecuri”, a declarat Robert Niță pentru știrile PRO TV și www.sport.ro.

Robert Niță a jucat pentru Rapid între 2004 și 2004, timp în care a adunat 79 de meciuri și a marcat 19 goluri. Cu giuleștenii, fostul atacant și-a trecut în palmares titlul, în 2003, și două Supecupe ale României, în 2002 și 2003. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!